boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sugny

Boodschappen doen bij een supermarkt in Sugny? Nieuwsgierig welke super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hier lees je alle handige feiten rondom supermarkten in Sugny. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen zoals bijvoorbeeld Roomijs, Vissticks en Aubergine en courgette of boodschappen van onder andere Settecento en Niersteiner online bestellen en bezorgen? Je vindt hier ook praktische informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Opvallend veel huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina doorzoek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Sugny-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sugny

Welke supermarkt is nu geopend in Sugny?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Ideaal: de supers in deze regio werken met aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Plus, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor supers als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Met behulp van de winkelzoeker tref je alle supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Al gesloten? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt strijpen

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sugny?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Namen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle producten als Sorbetijs of Anti-insect van merken als Les Courtelles of Cafe Oke wanneer jij wil bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Kies zelf voor boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je de aankopen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Advies: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt stree.

Pick Up Point Sugny

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is de optie voor een pick-up point in Sugny erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het grote gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Zoete drop tot Indonesisch en producten van geliefde merken als Mas Compagne en Anchor, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Handig: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Gestoomde zeeduivel met prei, Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng of Broodje Ei. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Sugny

Leave a Comment