boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Suarlée

Een supermarkt bezoeken in Suarlée? Direct achterhalen supermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Hieronder tref je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in Suarlée. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijv. Vleesconserven, Mondverzorging en koortslip en Knackebrod of artikelen van A-merken als Genki en La Palma via internet bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook meer data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n meer dan 100 bezoekjes per jaar. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Meer en meer consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder doorzoek je de winkels. Kies een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Suarlée-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Suarlée

Welke supermarkt is nu geopend in Suarlée?

Snel belangrijke boodschappen nodig? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag open? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Jumbo, Coop, Spar en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor winkels als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en raadpleeg of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt strepy-bracquegnies

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Suarlée?

Sta je voor een dichte supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Verband en/of Cheese & onion chips van erkende merken als Klene en/of Wahid voordelig aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel internet-supers heb je alle artikelen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bekijk alle acties

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in en rondom Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt straimont.

Pick Up Point Suarlée

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Suarlée een uitkomst. Je hebt dan de pluspunten van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Broden tot Boemboe en alles van bijvoorbeeld Naked Noodle en Werther’s Original, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Roergebakken mie met roze garnalen, Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus Spinazie à la crème Volkoren spaghetti of Broodje Carpaccio. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet wachten op een bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Suarlée

Leave a Comment