boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Strépy-Bracquegnies

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Strépy-Bracquegnies? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees jij vergelijkingen en data wat betreft supermarkten in Strépy-Bracquegnies. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Dranken, Wit vlees en Lucifers of boodschappen van merken als XTLuis en Sanex online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook bruikbare data over opties m.b.t. online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is daarnaast online boodschappen bestellen. Opvallend veel consumenten gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke super nu open is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen terecht?En welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Hieronder ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Strépy-Bracquegnies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Strépy-Bracquegnies

Welke supermarkt is nu geopend in Strépy-Bracquegnies?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij locaties van Spar, Plus, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Hierboven ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en bekijk of de super momenteel open is. Gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt stokrooie

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Strépy-Bracquegnies?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. Alles wat je nodig hebt; Basilicum en Dameskleding van top-merken als Murray’s of Brasso op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vergelijk alle online supermarkten in de provincie Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt stene.

Pick Up Point Strépy-Bracquegnies

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Strépy-Bracquegnies erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van het gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Sladressing tot Beschuit en producten van merken als Le Petit Marseillais en Leerdammer, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Gebakken koolvis met zoetzure tomatensaus, Kippensoep of Broodje Tonijn. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Strépy-Bracquegnies

Leave a Comment