boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Straimont

Zoek je de beste supermarkt in Straimont? Erachter komen welke supermarkt nu geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Straimont. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als Smeerkaas, Gezicht en Losse thee of items van erkende merken als Caballero en Requengo via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook actuele informatie over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per aankoop. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij wie kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en bekijk alle informatie. [jobs location=Straimont-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Straimont

Welke supermarkt is nu open in Straimont?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Handig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij shops van Plus, Albert Heijn, Spar, Coop maar ook Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor supermarkten als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en ontdek de actuele openingstijden.Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Meer info? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt stene

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Straimont?

Is het buiten openingstijden? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Douche en/of Aardappelschijfjes van vertrouwde merken als La Paz en Kanjers supersnel thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Vaak heb je alle boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt steenokkerzeel.

Pick Up Point Straimont

Wil jij ook online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Straimont een prima methode. Je hebt dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Wodka t/m Weerstand en energie en boodschappen van bijvoorbeeld Deliziosa of Vivera, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Koolvis met rozemarijnaardappeltjes uit de oven, Hutspot, gesneden rundvlees of Stamppot Zuurkool met appel. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Straimont

Leave a Comment