boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Stoumont

Zoek je de beste supermarkt in Stoumont? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com lees jij alle handige info met betrekking tot supermarkten in Stoumont. Meteen boodschappen als bijv. Tequila, Ciderazijn en Naturel chips of boodschappen van onder andere Arehucas en Guarana online bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook meer details over de trends rondom online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina check je de supers. Kies een winkel en vind alles wat je moet weten. [jobs location=Stoumont-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Stoumont

Welke supermarkt is nu geopend in Stoumont?

Op dit moment boodschappen inslaan? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Spar, Coop, Plus maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in de regio. Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Ook interessant: Supermarkt stembert

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Stoumont?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de buurt van Luik vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Foundation en Folie van top-merken als Conde de la Salceda en/of MySmoothie handig bij jou afgeleverd aan huis. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Bij veel supers heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Let op: → Check alle online supermarkten in de buurt van Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt steenkerque.

Pick Up Point Stoumont

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Stoumont ideaal voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af wanneer jij wilt. Alles wat je nodig hebt, van Surinaamse maaltijd tot Mousse en artikelen van bijvoorbeeld Axe Hill of Chopard Wish, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Gewokte mosselen met tomaat, pastis en basilicum, Koolvisfilet in mosterdsaus of Pompoensoep met vermicelli. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Stoumont

Leave a Comment