boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Stene

Een supermarkt bezoeken in Stene? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina vind je de meeste data wat betreft supermarkten in Stene. Wil jij boodschappen zoals bijv. Rucola, Lucifers en Schuurmiddel of supermarkt-producten van welbekende merken als Bombay Sapphire en Dermolin op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook meer informatie over online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €30 per boodschappenlijstje. Wat jij eens moet proberen is ook online boodschappen doen. Opvallend veel boodschappers doen hun aankopen online, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met kerst of pasen mijn boodschappen inslaan? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina bekijk de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en doorzoek meer details. [jobs location=Stene-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Stene

Welke supermarkt is nu open in Stene?

Snel boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij winkels van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor onder andere Hoogvliet. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Standaard kan jij hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Kies een winkel en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Meer info? Lees er hiernaast meer over. Ook interessant: Supermarkt steenkerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Stene?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij West-Vlaanderen zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Pinda’s en Jus van top-merken als Monte Scroppino en/of Mascotte op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: bezorgen of afhalen. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bekijk alle acties

* Let op: → Check alle online supermarkten in en rondom West-Vlaanderen. Of lees meer over Online supermarkt steendorp.

Pick Up Point Stene

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de service aan huis? In dat geval is een pick-up point in Stene wat voor jou. Je maakt dan gebruik van het comfort van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. De meeste boodschappen zoals Spray t/m Vissauzen en producten van betrouwbare merken als Fenjal of Coconut Collaborativ, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Mosselsoep met tomaat en bleekselderij, Rundvlees in jus of Broodje Grillworst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Stene

Leave a Comment