boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Stembert

Meteen shoppen bij een supermarkt in Stembert? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Onderaan de pagina lees je alle handige informatie betreffende supermarkten in Stembert. Moeiteloos boodschappen als bijvoorbeeld Hulzen tabak, Gin en Dieetmaaltijden of items van welbekende merken als D’arbo en Waterloo via internet inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt daar ook meer tips over online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per winkelbezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer Nederlanders doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Wil jij weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Bij wie kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina ontdek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en check bruikbare informatie. [jobs location=Stembert-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Stembert

Welke supermarkt is nu geopend in Stembert?

Snel de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Spar, Plus maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Dekamarkt. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Selecteer een supermarkt en lees meer over de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Zie ook onze blog over Supermarkt steenhuize-wijnhuize

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Stembert?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Luik vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. De meeste artikelen als Geurkaarsen en Taart van onder andere Herome en/of Jack Klijn vlug en voordelig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je de aankopen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Bekijk online supermarkten in de regio Luik. Lees nu ook alles over Online supermarkt stavelot.

Pick Up Point Stembert

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is een supermarkt pick-up point in Stembert erg relevant voor jou. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. Alles wat je nodig hebt, van Spread t/m Poeders en spullen van welbekende merken als Mount Vernon en Lekker uit Limburg, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een warme maaltijd als Kabeljauw met courgette en kaas, Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Broodje Zalm Salade. Een kwestie van eventjes opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Stembert

Leave a Comment