boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Steenokkerzeel

Meteen shoppen bij een supermarkt in Steenokkerzeel? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina tref je de meeste details over de supermarkten in Steenokkerzeel. Nu boodschappen als bijvoorbeeld Peper, Ordners en ringbanden en Auto reiniging of producten van merken als Ravenswood en Andy op internet kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook alle tips over de trends rondom online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal consumenten bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Benieuwd welke supermarkt de komende uren geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onder deze pagina vind je de supers. Selecteer een winkel en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Steenokkerzeel-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Steenokkerzeel

Welke supermarkt is nu open in Steenokkerzeel?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen inslaan? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over prettige openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Ook het geval voor winkels als Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en lees meer over of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt steendorp

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Steenokkerzeel?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Slaversierders en/of Meloen en kokosnoot van A-merken als Loctite en/of Isle of Sky eenvoudig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je de boodschappen voordelig en snel in huis.

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vergelijk alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Vlaams Brabant. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt stave.

Pick Up Point Steenokkerzeel

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Steenokkerzeel een bruikbaar alternatief. Jij profiteert dan van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Roggebrood t/m Snoep en producten van welbekende merken als Bonomel of Los Cisnes, pik jij vaak gratis op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Mis dit niet: geen tijd om te koken? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Haring met rauwe bieten & kersen, Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst of Broodje Panchetta. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Steenokkerzeel

Leave a Comment