boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Steenkerque

Boodschappen doen bij een supermarkt in Steenkerque? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website tref jij alle belangrijke gegevens m.b.t. supermarkten in Steenkerque. Snel en eenvoudig boodschappen zoals bijv. Dieetijs, Lemon en Gedroogde tomaten of items van vertrouwde merken als Villa Rosa en Neutrogena via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle nieuwsberichten over opties m.b.t. boodschappen doen bij de online supermarkt en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Opvallend veel huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onderaan vind je de regionale supermarkten. Klik op een shop en zoek naar alle informatie. [jobs location=Steenkerque-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Steenkerque

Welke supermarkt is nu open in Steenkerque?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Plus, Coop, Spar en Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en ontdek of de super momenteel open is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Rechts tref je aanvullende details. Ook interessant: Supermarkt stavelot

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Steenkerque?

Een gesloten supermarkt? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Om en nabij Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. De meeste artikelen als Energie voeding of Keukentextiel van geliefde merken als Dikkie Dik en/of Squla binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de bezorgservice of het pick-up point. Vaak heb je alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Vind de voordeligste supermarkt

* Tip: → Zoek online supermarkten in de provincie Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt stambruges.

Pick Up Point Steenkerque

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Steenkerque een uitkomst. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Oosterse soep t/m Zoete witte wijn en goederen van A-merken als Replay en Colon Clean, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Schol met biet en kruidensaus, Chili sin carne of Stamppot Hete bliksem met stroop. 10 minuutjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Steenkerque

Leave a Comment