boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Steenkerke

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Steenkerke? Wil je weten welkesuper op dit moment open is, of welke op zondag open zijn? Op deze website vind je vergelijkingen en feiten betreffende supermarkten in Steenkerke. Probleemloos boodschappen als bijv. Vleesconserven, Tortilla en Schoonmaakazijn of artikelen van topmerken als Dikkie Dik en Stormhoek op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook actuele gegevens over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €22,50 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina vind je supers bij jou in de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Steenkerke-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Steenkerke

Welke supermarkt is nu geopend in Steenkerke?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij locaties van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Dit is niet anders voor onder andere Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en ontdek of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt stavele

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Steenkerke?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de regio West-Vlaanderen merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Yoghurt naturel of Kappertjes van top-merken als La Baleine en Lagavulin eenvoudig bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Jij kiest zelf: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je jouw order de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supers bij jou in de buurt

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Vind online supermarkten in de buurt van West-Vlaanderen. Lees nu ook alles over Online supermarkt stalhille.

Pick Up Point Steenkerke

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Steenkerke erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Pennen en potloden t/m Antikras viltjes en producten van A-merken als Aperol of Steradent, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Pompoen-erwtensoep met gerookte schelvis, Bami goreng of Broodje Ossenworst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Steenkerke

Leave a Comment