boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Steendorp

Zoek je de beste supermarkt in Steendorp? Uitzoeken welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je vergelijkingen en details met betrekking tot supermarkten in Steendorp. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Boterhamworst, Vleesbouillon en Peterselie of boodschappen van vertrouwde merken als Kaloba en Sokeh online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook bruikbare nieuwsberichten over online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Steeds meer boodschappers maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden doorzoek je de lokale supers. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk praktische details. [jobs location=Steendorp-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Steendorp

Welke supermarkt is nu geopend in Steendorp?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop maar ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor supers als Hoogvliet. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie tref je alle supermarkten dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de winkel open is of niet. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt stalhille

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Steendorp?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die de boodschappen thuisbezorgen. De meeste artikelen als Tortilla of Afbakbroodjes wit van geliefde merken als Nestle of Bruggeman binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Maak een keuze voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

De pluspunten van de supermarkt aan huis

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt spy.

Pick Up Point Steendorp

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Steendorp een uitkomst. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Anti-kalkmiddel tot Aspergesoep en artikelen van onder andere Fristi en Parador, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Scoor dan een warme maaltijd als Marokkaanse zeeduivel met asperges, Gebakken heek in botersaus Gesmoorde prei Gekookte aardappelen of Broodje Tonijn. Een paar minuten opwarmen, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Steendorp

Leave a Comment