boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Stave

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Stave? Uitzoeken welke super vandaag open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder tref jij alle bruikbare data wat betreft supermarkten in Stave. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Vloeipapier, Dweilen en Spekken of artikelen van A-merken als la Croix en Dourthe via internet bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook up-to date data over de trends rondom boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 per aankoop. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al duizenden huishoudens maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn inkopen doen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden ontdek je de beste supers uit de buurt. Selecteer een winkel en vind alle informatie. [jobs location=Stave-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Stave

Welke supermarkt is nu geopend in Stave?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: de supers hier hebben ruime openingstijden. Bij locaties van Plus, Jumbo, Coop, Albert Heijn en Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supermarkten als Dirk. Met name bij de grote filialen. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en ontdek de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt spy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Stave?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Marokkaanse maaltijd en Ham van merken als Chaudfontaine en Theranal voordelig bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij alle (verse) boodschappen verrassend snel in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Check de openingstijden

Webshops van supers

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt spontin.

Pick Up Point Stave

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Stave een bruikbaar alternatief. Je hebt dan de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Uitjes t/m Dieetijs en goederen van geliefde merken als Amiset of AH Excellent, kun je gemakkelijk afhalen bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n warme maaltijd als Pittige zalmloempiaatjes, Daging rendang Atjar tjampoer Bami goreng of Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Stave

Leave a Comment