boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Spy

Meteen shoppen bij een supermarkt in Spy? Uitzoeken welke supermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website vind je alle belangrijke gegevens m.b.t. supermarkten in Spy. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Borrelsnacks, Haaskarbonade en Taco’s of supermarkt-producten van merken als Appetit en Dagernova op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook up-to date gegevens over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 bezoeken in de maand. We spenderen gemiddeld €27,50 per bezoekje. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Waar kan ik op een feestdag terecht?Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Klik op een shop en doorzoek belangrijke gegevens. [jobs location=Spy-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Spy

Welke supermarkt is nu open in Spy?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over flexibele openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Jumbo, Spar, Plus en Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Dit is niet anders voor winkels als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie kun je supermarkten bekijken in de regio. Maak een keuze en ontdek de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Meer weten? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Lees ook meer over Supermarkt spiere-espierres

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Spy?

Is de supermarkt gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Namen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Kervel en Abrikozen en pruimen van merken als Baglio di grisi of Mesta op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle boodschappen verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bekijk online supermarkten in de streek Namen. Of lees meer over Online supermarkt spalbeek.

Pick Up Point Spy

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Spy een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een moment dat jou uitkomt. Alles wat je nodig hebt, van Buitenkaars t/m Nootjes en producten van erkende merken als Adoc system en Pampers, haal je zelf af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: heb je weinig tijd? Kies dan ook voor een ambachtelijke maaltijd als Gegrilde tonijn met paprikasaus, Couscous, kip, mergueze worst of Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Spy

Leave a Comment