boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Spiennes

Op zoek naar een supermarkt in Spiennes? Direct achterhalen super nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle belangrijke feiten rondom supermarkten in Spiennes. Moeiteloos boodschappen zoals Chocolademelk, Leverpastei en Vleeswaren speciaal of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Sierra en Arette online bestellen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook bruikbare data over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. En vaak ook: gemiddeld zo’n 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per bezoek. Een hype is momenteel zeker ook de online supermarkt. Opvallend veel Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik met kerst of pasen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen doorzoek je de beste supers uit de buurt. Kies een winkel en vind meer details. [jobs location=Spiennes-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Spiennes

Welke supermarkt is nu geopend in Spiennes?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Ideaal: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij afdelingen van Jumbo, Plus, Albert Heijn, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Ook het geval voor winkels als Jan linders. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten in de regio. Tik op een super en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Ben je al te laat? Geen paniek! Jij kan de hele dag door online boodschappen doen.Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt soy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Spiennes?

Een gesloten supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen kun je kiezen uit meerdere bezorgdiensten. Alle producten als Witte rijst en/of Taart van geliefde merken als Look out en/of Val Dieu simpelweg thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij jouw order razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sourbrodt.

Pick Up Point Spiennes

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Spiennes een uitkomst. Jij gebruikt dan de pluspunten van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Gegrilde paprika tot Slingers en producten van onder andere Lief! of Dixan, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n magnetronmaaltijd als Gebakken mul op doperwtenpuree, Gepaneerde kipstukjes of Pannekoeken met een gebakken ei. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en smullen maar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Spiennes

Leave a Comment