boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Spa

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Spa? Uitzoeken welke super vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref jij alle belangrijke details over de supermarkten in Spa. Direct boodschappen zoals bijvoorbeeld Biefstuk, Aardappelgratin en Afwasmiddel of producten van erkende merken als Beond en Danio online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Steeds meer mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke super momenteel geopend is? Waar kan ik met de feestdagen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Kies een geschikt bedrijf en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Spa-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Spa

Welke supermarkt is nu geopend in Spa?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij locaties van Spar, Albert Heijn, Plus, Jumbo of bijv. Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Kies een winkel en check op dit moment open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Bekijk ook alle info over Supermarkt sourbrodt

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Spa?

Is het buiten openingstijden? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. In en rondom Luik zijn er steeds meer boodschappen bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Lemon en lime dranken en Mondverzorging en koortslip van erkende merken als Geska of Nuevo Mundo voordelig thuis afgeleverd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Niet zelden heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De voordelen van desupermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vind alle belangrijke supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Check alle online supermarkten in de streek Luik. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt soulme.

Pick Up Point Spa

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de service aan huis? In dat geval zijn de pick-up points in Spa een prima methode. Jij gebruikt dan het comfort van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Hele kip en ovenklare kip t/m Jus stamppot en boodschappen van erkende merken als Four Roses of Aspivenin, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Mis dit niet: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Poon van de barbecue met sjalottencompote, Lamsvlees in saus of Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Spa

Leave a Comment