boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Soumagne

Meteen shoppen bij een supermarkt in Soumagne? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze website lees je alle relevante data m.b.t. supermarkten in Soumagne. Meteen boodschappen als Visbouillon, Siropen dranken en Schrijfartikelen of supermarkt-producten van erkende merken als Frozen en Yokebe op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook handige informatie over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 2 a 3 keer per week We spenderen gemiddeld €20 tot €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentook online boodschappen doen. Al duizenden supermarkt-bezoekers doen hun aankopen online, en profiteren van het gemak van de bezorgservice. Weten welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij wie kan ik met kerst of pasen mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk meer details. [jobs location=Soumagne-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Soumagne

Welke supermarkt is nu geopend in Soumagne?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Coop, Albert Heijn en Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Hetzelfde geldt voor filialen van Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op jouw voorkeur en ontdek of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Schrik niet. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.De voordelen? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt sorinne-la-longue

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Soumagne?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Kaas en vleeswaren en delicatessen en Notenpasta van top-merken als Kumala of Coco Rico op een door jou gekozen moment bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt aan huis

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de omgeving van Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sommiere.

Pick Up Point Soumagne

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Soumagne wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de pluspunten van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Runderpoulet t/m Maaltijd en goederen van betrouwbare merken als Nutella en Groenland, haal je moeiteloos op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Kies dan ook voor een koelverse maaltijd als Hartige muffins met Hollandse garnalen, Rundergehaktbal in jus of Broodje Salami. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Soumagne

Leave a Comment