boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Soulme

Zoek je de beste supermarkt in Soulme? Uitzoeken welke super momenteel geopend is, of waar een koopzondag is? Onderaan de pagina lees je alle bruikbare feiten m.b.t. supermarkten in Soulme. Wil jij boodschappen als bijv. Deodorant, Kervel en Gezicht crème of boodschappen van A-merken als Intramurs en Huggies op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook meer tips over mogelijkheden met betrekking tot online je boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €30 per aankoop. Een hype is momenteel ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn boodschappen inslaan? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? In het midden van de pagina vind je alle supermarkten in jouw omgeving. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar alles wat je moet weten. [jobs location=Soulme-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Soulme

Welke supermarkt is nu geopend in Soulme?

Meteen een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Handig: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij winkels van Coop, Spar, Albert Heijn, Jumbo of bijv. Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde verhaal voor filialen van Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Hierboven kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Tik op een super en bekijk op dit moment open is. Gesloten? Geen nood. Je kunt op jouw tijd gewoon online boodschappen doen. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt soree

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Soulme?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Biscuits en/of Haar van geliefde merken als Molilla of Zowie gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: boodschappen laten bezorgen of zelf afhalen. Dikwijls heb je je bestelling binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Check alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de provincie Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt sommethonne.

Pick Up Point Soulme

Direct online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Soulme erg relevant voor jou. Jij benut dan het gemak van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Eigenlijk alle producten als Medicijnen t/m Burgers en artikelen van welbekende merken als Noviral en Stolichnaya, haal jij gewoon af bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Scoor dan een warme maaltijd als Tataki van witte tonijn met 4 soorten sesamzaadjes, Reepjes varkensvlees in jus of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Soulme

Leave a Comment