boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sosoye

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Sosoye? Direct achterhalen supermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees jij alle relevante informatie m.b.t. supermarkten in Sosoye. Snel en eenvoudig boodschappen als Pedaalemmerzakken, Schoonmaakmiddel en Basmati rijst of producten van topmerken als Tricel en Artefacto online kopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer nieuwsberichten over de nieuwe hype: online boodschappen bestellen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bestelling. Een interessante trend is ook online boodschappen doen. Steeds meer Nederlanders bestellen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt nu open is? Bij wie kan ik op zondag mijn boodschappen inslaan? Ook belangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Onder deze pagina doorzoek je de supers. Kies een winkel en spot meer details. [jobs location=Sosoye-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sosoye

Welke supermarkt is nu open in Sosoye?

Snel een supermarkt vinden om te shoppen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Spar, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina vind je supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg op dit moment open is. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kan nu 24/7 online boodschappen doen.Meer info? Zie het blok hiernaast. Nu ook online: alles over Supermarkt sommiere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sosoye?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Namen merken we een groeiend aantal supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Filterzakjes of Bad van merken als Bioron of Lourensford binnen 24 uur thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Maak zelf een keuze tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij de aankopen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Vind openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Vind online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sombreffe.

Pick Up Point Sosoye

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Sosoye ideaal voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Alles van Droge sherry tot Fruitconserven en producten van welbekende merken als Arousana of Boland Kelder, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: chronisch tijdgebrek? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Salade met gebakken mosselen, Gepaneerde Alaska-koolvis of Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en smullen maar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Sosoye

Leave a Comment