boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sommière

Meteen shoppen bij een supermarkt in Sommière? Benieuwd welke supermarkt nu geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je alle belangrijke info m.b.t. supermarkten in Sommière. Snel en gemakkelijk boodschappen als bijvoorbeeld Cannelloni, Kalkoen – stuk en Ontbijtspek of items van onder andere Sapori en Tromp&Rueb online kopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook uitgebreide nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 120 bezoeken per jaar. De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per boodschappenlijstje. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al duizenden Nederlanders maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Hieronder doorzoek je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en spot alles wat je moet weten. [jobs location=Sommière-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sommière

Welke supermarkt is nu open in Sommière?

Snel boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Een groot voordeel: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij winkels van Plus, Coop, Albert Heijn, Jumbo en ook Lidl en Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor winkels als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en bekijk de actuele openingstijden.Ben je al te laat? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt solre-saint-gery

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Sommière?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de regio Namen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Hagelslag of Kaassoufflés van erkende merken als Les Bois Valmas en/of The primal pantry vlug en voordelig aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Vaak heb je de boodschappen binnen 24 uur in huis.

De eenvoud van een supermarkt thuisbezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Namen. Of lees meer over Online supermarkt sohier.

Pick Up Point Sommière

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de service aan huis? Kies dan voor een pick-up point in Sommière een uitkomst. Je maakt dan gebruik van het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Boodschappen zoals Insectenbestrijding en ongediertebestrijding t/m Jam en boodschappen van onder andere Pyralvex en Swinkels Food, haal je moeiteloos op bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Bestel dan een warme maaltijd als Zeewolf met parmaham en olijven, Andijviestamppot, speklapje of Broodje Pain D’Ardenne. Een paar minuten opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Bepaal zelf wanneer je wilt afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Sommière

Leave a Comment