boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Solre-Saint-Géry

Meteen shoppen bij een supermarkt in Solre-Saint-Géry? Benieuwd welke supermarkt nu open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Op deze pagina vind jij alle handige informatie met betrekking tot supermarkten in Solre-Saint-Géry. Lekker makkelijk boodschappen zoals Producten voor baby en kinderen, Mosterdsoep en Maandverband of boodschappen van topmerken als Hansaplast en Elk via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook handige data over de nieuwe hype: online boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 120 bezoeken per jaar. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is ook online boodschappen doen. Een groeiend aantal supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag de boodschappen bestellen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen vind de verschillende aanbieders. Tik op een zaak naar keuzen en check belangrijke gegevens. [jobs location=Solre-Saint-Géry-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Solre-Saint-Géry

Welke supermarkt is nu open in Solre-Saint-Géry?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: de supers in deze regio werken met klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Lidl en/of Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Dekamarkt. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en bekijk of de super momenteel open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt – wanneer jij dat wil – online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt snellegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Solre-Saint-Géry?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Henegouwen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Kokosdranken of Ontbijtbiscuit van onder andere Caprice de Clementin en/of La Tourangelle gemakkelijk bij jou thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Jij kiest zelf: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je je bestelling verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Vind openingstijden

Supermarkt webwinkels

Vind de voordeligste supermarkt

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de regio Henegouwen. Of lees meer over Online supermarkt smetlede.

Pick Up Point Solre-Saint-Géry

Direct online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgers? In dat geval is een pick-up point in Solre-Saint-Géry een prima methode. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Incontinentie t/m Schouderkarbonade en spullen van A-merken als Break of Brouwers, haal jij gewoon af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Advies: geen tijd om te koken? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Bruschetta Hollandse garnalen, Kippenpoot met doperwtjes wortel of Stamppot Hete bliksem met stroop. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Solre-Saint-Géry

Leave a Comment