boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Soiron

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Soiron? Benieuwd welke super vandaag geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder lees je vergelijkingen en informatie met betrekking tot supermarkten in Soiron. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Tandenborstels, Vlokken en Notenpasta of producten van bijvoorbeeld Olave en Yakult via internet inkopen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €25 tot €30 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Steeds meer consumenten maken er gebruik van, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supers kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Hieronder vind je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar belangrijke gegevens. [jobs location=Soiron-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Soiron

Welke supermarkt is nu open in Soiron?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Handig: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Albert Heijn, Spar en bijvoorbeeld Aldi en de Lidl ben je welkom tot laat op de avond. Hetzelfde verhaal voor winkels als Jan linders. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en bekijk of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Dicht? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt snaaskerke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Soiron?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. Rondom Luik constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Oregano en/of Katenspek van top-merken als Bundaberg of Ultra Doux op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel supers heb je alle (verse) boodschappen voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online vergelijk je alle prijzen

Check alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Zoek online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt smeerebbe-vloerzegem.

Pick Up Point Soiron

Wil jij online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Soiron wat voor jou. Je hebt dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Zoutjes t/m Leverpastei en artikelen van betrouwbare merken als Tullibardine en De Zaanse Hoeve, kun je gemakkelijk afhalen bij het supermarkt afhaalpunt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Scoor dan een ambachtelijke maaltijd als Gravad lax, Runderstoofpotje, groentemix met kalkoenblokjes en aardappelpuree of Kruudmoes met gortepap. Koken is niet nodig, even opwarmen en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet wachten op een bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Soiron

Leave a Comment