boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Soignies

Zoek je de beste supermarkt in Soignies? Wil je weten welkesupermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Op deze pagina lees jij alle relevante feiten rondom supermarkten in Soignies. Snel en eenvoudig boodschappen zoals Rookworsten, Premiumijs en Energy dranken of boodschappen van A-merken als Churros en Dato via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt daar ook uitgebreide informatie over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt 12 bezoekjes per maand. We spenderen gemiddeld €25 per winkelbezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Al duizenden Nederlanders kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Selecteer een winkel en doorzoek alles wat je moet weten. [jobs location=Soignies-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Soignies

Welke supermarkt is nu geopend in Soignies?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor supermarkten als Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot laat in de avond nog shoppen. Hierboven vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Schrik niet. Je kunt op jouw tijd bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Check ook alles over Supermarkt smuid

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Soignies?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In en rondom Henegouwen merken we een groeiend aantal supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Kalkoen – stuk en/of Verse Pizza van bijvoorbeeld Queens en/of Frank’s wanneer het jou uitkomt bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij veel supers heb je alle artikelen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online vergelijk je alle prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Check de openingstijden

Boodschappen winkels online

Online aanbiedingen bekijken

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Henegouwen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sluizen.

Pick Up Point Soignies

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Soignies wat voor jou. Jij benut dan de vele voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op tijdstippen en dagen van jouw keuze. De meeste boodschappen zoals Eco halogeenlampen t/m Reisartikelen en artikelen van vertrouwde merken als Pere Joseph en Bref, haal je zelf af bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: ontbreekt het je aan tijd? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gegrilde roodbaarsfilet met geitenkaas, Verse worst in jus of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Soignies

Leave a Comment