boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sohier

Boodschappen doen bij een supermarkt in Sohier? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hieronder tref je vergelijkingen en data over de supermarkten in Sohier. Zonder problemen boodschappen zoals Douchegel, Baby speelgoed en Yoghurtdranken of producten van welbekende merken als Familie Nijland en Meurens op internet kopen en bezorgen? Je leest hier ook meer gegevens over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per boodschappenlijstje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer supermarkt-bezoekers bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Wil jij weten welke super de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan tref je alle supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en check alles wat je moet weten. [jobs location=Sohier-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sohier

Welke supermarkt is nu open in Sohier?

Vanmiddag of vanavond nog belangrijke boodschappen nodig? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is nu open? Ideaal: veel shops in de omgeving hebben zeer prettige openingstijden. Bij locaties van Coop, Albert Heijn, Spar, Jumbo en Aldi en de Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Ook het geval voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Doorgaans kun jij daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Maak een keuze en check de actuele openingstijden.Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt smetlede

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Sohier?

Sta je voor een dichte supermarkt? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luxemburg kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Stevige rode wijn en/of Deodorant van betrouwbare merken als Blue Stratos en Zantac supersnel bij jou afgeleverd aan huis. Dat is toch geweldig? Maak zelf een keuze tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij de boodschappen de volgende dag in huis.

De eenvoud van een supermarkt aan huis

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Bespaar geld op je boodschappen

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de buurt van Luxemburg. Of bekijk handige info over Online supermarkt slins.

Pick Up Point Sohier

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Sohier wat voor jou. Jij benut dan het grote gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt wanneer jij wilt. Boodschappen zoals Schoonmaakmiddelen tot Veters en boodschappen van merken als Dom Benedictine en Euro Shopper, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Hint: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Roerbakscholfilet schotel van Bram en Aaltje, Thaise curry of Erwtensoep met rookworst. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Het kost je amper tijd
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Sohier

Leave a Comment