boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Smetlede

Boodschappen doen bij een supermarkt in Smetlede? Benieuwd welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Onderaan de pagina lees jij alle bruikbare informatie over de supermarkten in Smetlede. Moeiteloos boodschappen zoals Postzegels, keukenrol en Witte rijst of artikelen van topmerken als Hartwall en De Nil via internet bestellen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook up-to date details over de nieuwe hype: de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Weten welke super nu open is? Bij wie kan ik op zondag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Hieronder check de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en check bruikbare informatie. [jobs location=Smetlede-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Smetlede

Welke supermarkt is nu geopend in Smetlede?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo en Lidl en Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Ekoplaza. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Selecteer een supermarkt en check of de super momenteel open is. Dicht? Geen paniek! Je kan nu 24/7 de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Zie het blok hiernaast. Zie ook onze blog over Supermarkt sleidinge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Smetlede?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgdiensten. Alles wat je nodig hebt; Thais en Babyvoeding van welbekende merken als Grana Padano of Schluckwerder voordelig thuisbezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de bezorgservice of het pick-up point. Bij de meeste supers heb jij jouw order de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Vind online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sirault.

Pick Up Point Smetlede

Interesse in online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Smetlede erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Radler tot Hartig en producten van topmerken als Aarts of Beemster Garlic, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een warme maaltijd als Kabeljauwquiche ‘caprese’, Varkenshaas boontjes schotel of Broodje Cranberry Paté. Koken is niet nodig, even opwarmen en smullen maar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Smetlede

Leave a Comment