boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sluizen

Boodschappen doen bij een supermarkt in Sluizen? Nieuwsgierig welke supermarkt vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder tref je alle bruikbare gegevens wat betreft supermarkten in Sluizen. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijv. Cheese & onion chips, Groentepakket en Pakjes drinken of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Herome en La Poderina via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je treft hier ook handige details over de nieuwe hype: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Gemiddeld bezoeken we de supermarkt meer dan 100 bezoekjes per jaar. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €30 tot €35 per bezoekje. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Meer weten over welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onder deze pagina vind je de winkels. Kies een geschikt bedrijf en spot alle informatie. [jobs location=Sluizen-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sluizen

Welke supermarkt is nu open in Sluizen?

Direct belangrijke boodschappen nodig? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de lokale supermarkten hanteren flexibele openingstijden. Bij afdelingen van Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo en Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Jan linders. Met name bij de grote filialen. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven vind je supermarkten die vlakbij zijn. Tik op een super en achterhaal of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Lees verderop meer over deze service. Lees ook meer over Supermarkt sivry

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sluizen?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In de omgeving van Limburg kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle denkbare boodschappen zoals Kaarsen of Pizzabodems van vertrouwde merken als Artisan en/of Nivea Visage handig thuis afgeleverd. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Meesetal heb jij je bestelling de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Kijk naar online supermarkten in en rondom Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sint-ulriks-kapelle.

Pick Up Point Sluizen

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Sluizen een bruikbaar alternatief. Jij gebruikt dan de pluspunten van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Alles van Dipsaus tot Huid en producten van topmerken als Croix-Milhas en Welmoed, haal jij gewoon af bij het supermarkt afhaalpunt. Handig: geen tijd om te koken? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Vissoep met mosselen, Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen of Kruudmoes met gortepap. Een paar minuten opwarmen, en dan alleen nog even de tafel dekken.

Reden om te gaan voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Sluizen

Leave a Comment