boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sippenaeken

Op zoek naar een supermarkt in Sippenaeken? Erachter komen welke super vandaag geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees je de meeste info betreffende supermarkten in Sippenaeken. Nu boodschappen als Slasaus, Toffee en Koolzuurvrij of items van welbekende merken als Glenlivet en Goodies via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige gegevens over de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven bedragen al gauw €30 tot €35 per bestelling. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Al duizenden supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) de komende uren geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op zondagen de boodschappen bestellen? Ook interessant: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen tref je de beste supers uit de buurt. Klik op een shop en bekijk alle informatie. [jobs location=Sippenaeken-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sippenaeken

Welke supermarkt is nu open in Sippenaeken?

Snel de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu open? Een groot voordeel: veel shops in de omgeving hebben zeer aangename openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Albert Heijn, Spar, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor supers als Jan linders. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Meestal kan je hier tot ’s avonds laat boodschappen doen. Scroll naar boven, daar ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Selecteer een supermarkt en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Is de super al dicht? Niet getreurd. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Ook interessant: Supermarkt sint-pieters-woluwe

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sippenaeken?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In en rondom Luik vinden we meer en meer bezorgdiensten. Alle boodschappen als Leverpastei en/of Muisjes van bijvoorbeeld Amrut en Centrum op een door jou gekozen moment laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Jij kiest zelf: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Online shoppers kiezen veel gezondere producten
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vind online supermarkten in en rondom Luik. Of lees meer over Online supermarkt sint-pieters-leeuw.

Pick Up Point Sippenaeken

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Sippenaeken erg relevant voor jou. Jij gebruikt dan het gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Scharrel eieren tot Zwarte olijven en boodschappen van merken als Val de Loire of Inchmurrin, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n kant-en-klaar maaltijd als Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta, Geglaceerde wortel of Broodje Rosbief. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Makkelijk uit je werk meenemen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Sippenaeken

Leave a Comment