boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Ulriks-Kapelle

Een supermarkt bezoeken in Sint-Ulriks-Kapelle? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina vind je de meeste feiten m.b.t. supermarkten in Sint-Ulriks-Kapelle. Eenvoudig boodschappen zoals bijv. Filterzakjes, Veters en Thaise mix of supermarkt-producten van onder andere Steenland en Marlboro via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook alle nieuwsberichten over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke super de komende uren geopend is? Bij welke winkels kan ik op zondag shoppen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Sint-Ulriks-Kapelle-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Ulriks-Kapelle

Welke supermarkt is nu geopend in Sint-Ulriks-Kapelle?

Vandaag nog de supermarkt bezoeken? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de supers in deze regio werken met prettige openingstijden. Bij filialen van Plus, Spar, Albert Heijn, Jumbo en natuurlijk Aldi en/of Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Dit is niet anders voor winkels als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Maak een keuze en check de actuele openingstijden.Gesloten? Maak je niet druk. Je kunt – wanneer jij dat wil – bestellen bij een van de online supers. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Bekijk ook alle info over Supermarkt sint-pieters-voeren

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Ulriks-Kapelle?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. In en rondom Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Krentenbrood en Meergranen rijst van bijvoorbeeld Jacob Hooy en Anderson Valley gemakkelijk thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? De keuze is aan jou: bezorgen of afhalen. Vaak heb je de boodschappen verrassend snel in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgers

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Boodschappen webshops

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt sint-pieters-kapelle.

Pick Up Point Sint-Ulriks-Kapelle

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is een supermarkt pick-up point in Sint-Ulriks-Kapelle ideaal voor jou. Jij gebruikt dan het grote gemak van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Boterhamworst tot Gezichtsmasker en spullen van merken als Aroy-D of Palm, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: ontbreekt het je aan tijd? Scoor dan een koelverse maaltijd als Gegrilde oesters met citroen-korianderroom, Gestoofde wortel of Broodje Spianata Romana. Koken is niet nodig, even opwarmen en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Sint-Ulriks-Kapelle

Leave a Comment