boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Stevens-Woluwe

Een supermarkt bezoeken in Sint-Stevens-Woluwe? Uitzoeken welke super op dit moment open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze pagina tref je de meeste data wat betreft supermarkten in Sint-Stevens-Woluwe. Meteen boodschappen als Hagelslag, Half zoete sherry en Mosterd of producten van bijvoorbeeld Wow en Therme online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook uitgebreide gegevens over boodschappen doen bij de online supermarkt en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de supermarkt waar je online kan bestellen. Een groeiend aantal boodschappers kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super op dit moment geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan vind je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en bekijk meer details. [jobs location=Sint-Stevens-Woluwe-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Stevens-Woluwe

Welke supermarkt is nu geopend in Sint-Stevens-Woluwe?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Gelukkig: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij shops van Spar, Plus, Coop, Jumbo of bijv. Lidl en/of Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Ook het geval voor bijvoorbeeld Dirk. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg de actuele openingstijden.Niet meer open? Geen nood. Jij kan de hele dag door boodschappen doen via internet. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Nu ook online: alles over Supermarkt sint-pieters-leeuw

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sint-Stevens-Woluwe?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Vlaams Brabant zijn er steeds meer bezorgservices. Alle boodschappen als Katenspek of Groentepakket van vertrouwde merken als Vegetarische visboer of Chocxx wanneer het jou uitkomt aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Je kan zelfs kiezen tussen bezorgen of afhalen. Niet zelden heb jij de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Bespaar op de kassabon

* Mis dit niet: → Vergelijk alle online supermarkten in en rondom Vlaams Brabant. Lees nu ook alles over Online supermarkt sint-niklaas.

Pick Up Point Sint-Stevens-Woluwe

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgers? In dat geval zijn de pick-up points in Sint-Stevens-Woluwe erg relevant voor jou. Jij profiteert dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Koffiemelk en koffieroom en creamers t/m Bleekmiddel en artikelen van erkende merken als Interbakery en Prima Donna, haal je zelf af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Zeeduivelpakketjes, Pannenkoeken met spek of Broodje Brie Speciaal. Even de magnetron in, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sint-Stevens-Woluwe

Leave a Comment