boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Pieters-Woluwe

Op zoek naar een supermarkt in Sint-Pieters-Woluwe? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com tref je alle bruikbare feiten over de supermarkten in Sint-Pieters-Woluwe. Nu boodschappen als Druivensap, Lasagne maaltijden en Huishouden en huisdier of boodschappen van welbekende merken als Highland Park en Vigilante via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook alle nieuwsberichten over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 keer per week De supermarktbon ligt al gauw op €27,50 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer huishoudens kopen de boodschappen online, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke super nu open is? Waar kan ik met kerst of pasen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je de regionale supermarkten. Klik op een shop en check alles wat je moet weten. [jobs location=Sint-Pieters-Woluwe-Brussels Hoofdstedelijk gewest]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Pieters-Woluwe

Welke supermarkt is nu geopend in Sint-Pieters-Woluwe?

Meteen boodschappen inslaan? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is vandaag geopend? Ideaal: de lokale supermarkten hanteren vrij lange openingstijden. Bij winkels van Coop, Jumbo, Plus, Albert Heijn maar ook Lidl en de Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit is niet anders voor onder andere Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Vaak kan je daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en raadpleeg of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Geen paniek! Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt sint-pauwels

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Pieters-Woluwe?

Is de winkel niet geopend? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Brussels Hoofdstedelijk gewest zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Tampons en Health zuiveldranken van vertrouwde merken als Steigerwald en Le Compte probleemloos thuisbezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Jij kiest zelf: de bezorgservice of het pick-up point. Bij veel internet-supers heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt thuisbezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vergelijk alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Bekijk alle acties

* Niet vergeten: → Zoek online supermarkten in de provincie Brussels Hoofdstedelijk gewest. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt sint-martens-voeren.

Pick Up Point Sint-Pieters-Woluwe

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Sint-Pieters-Woluwe een prima methode. Jij gebruikt dan de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een tijdstip dat het jou schikt. De meeste boodschappen zoals Schoonmaakdoekjes tot Grootverpakking en goederen van topmerken als Mon Percheron en Rostrum, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Gegrilde roodbaars op kruidencouscous, Gepaneerde kipschnitzel of Forel met venkel. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sint-Pieters-Woluwe

Leave a Comment