boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Niklaas

Boodschappen doen bij een supermarkt in Sint-Niklaas? Nieuwsgierig welke super vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website lees jij alle handige info wat betreft supermarkten in Sint-Niklaas. Wil jij boodschappen als Tandenstokers, Toffees en eclairs en Knopen of items van betrouwbare merken als Tivoli en Resdan op internet kopen en bezorgen? Je vindt hier ook meer data over boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 tot 3 maal per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is ook online boodschappen doen. Al honderden supermarkt-bezoekers kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Meer weten over welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke winkels kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Onderaan check je de supers. Kies een winkel en doorzoek alle informatie. [jobs location=Sint-Niklaas-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Niklaas

Welke supermarkt is nu open in Sint-Niklaas?

Snel de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde geldt voor winkels als Deen. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Bovenaan deze pagina ontdek jij supermarkten die zich vlakbij bevinden.Tik op een super en achterhaal of de winkel nu geopend is. Niet meer open? Geen paniek! Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Rechts tref je aanvullende details. Zie ook onze blog over Supermarkt sint-martens-leerne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sint-Niklaas?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alles wat je nodig hebt; Lamsvlees en Sausje van betrouwbare merken als Ruf of Sulpizio Tartufi binnen 24 uur thuis afgeleverd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen de bezorgservice of het pick-up point. Dikwijls heb je alle boodschappen de volgende dag in huis.

De pluspunten van de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Vergelijk alle supermarkten

Bekijk openingstijden

Webshops van supers

Check de beste aanbiedingen

* Niet vergeten: → Kijk naar online supermarkten in de omgeving van Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sint-maria-oudenhove-zottegem.

Pick Up Point Sint-Niklaas

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dan is de optie voor een pick-up point in Sint-Niklaas een bruikbaar alternatief. Jij benut dan de voordelen van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op wanneer jij wilt. Alles van Snijworst tot Rustieke kaarsen en spullen van merken als Zinda of Abdijbrood, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Goed om te weten: houd je niet van koken? Bestel dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Poon van de barbecue met sjalottencompote, Boeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden of Kruudmoes met gortepap. 10 minuutjes opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sint-Niklaas

Leave a Comment