boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Martens-Voeren

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Sint-Martens-Voeren? Nieuwsgierig welke super nu open is, of waar je op zondag terecht kan? Hier lees je vergelijkingen en info wat betreft supermarkten in Sint-Martens-Voeren. Wil jij boodschappen als Vlekverwijderaars, Gebraden gehakt en Noten of supermarkt-producten van vertrouwde merken als Durex en Stimorol online kopen en bezorgen? Je leest hier ook handige details over mogelijkheden met betrekking tot de boodschappen online bestellen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €25 tot €30 per bestelling. Een hype is momenteel daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer Nederlanders kopen de boodschappen online, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke super vanavond nog open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag boodschappen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden ontdek de verschillende aanbieders. Maak een keuzen uit de shops en vind praktische details. [jobs location=Sint-Martens-Voeren-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Martens-Voeren

Welke supermarkt is nu open in Sint-Martens-Voeren?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans vrij lange openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Jumbo, Coop en ook Aldi en de Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot 9 uur ’s avonds terecht. Hierboven zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Niet getreurd. Je kunt – wanneer jij dat wil – de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt sint-martens-bodegem

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Martens-Voeren?

Een gesloten supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Limburg zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle denkbare boodschappen zoals Aardappelen of Sponzen van erkende merken als Piccini en/of Jean-Baptiste Adam op een door jou gekozen moment thuisbezorgd. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorgen of afhalen. Vaak heb je je bestelling voordelig en snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online vergelijk je alle prijzen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Hint: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Limburg. Lees nu ook alles over Online supermarkt sint-maria-lierde.

Pick Up Point Sint-Martens-Voeren

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? Kies dan voor een pick-up point in Sint-Martens-Voeren een uitkomst. Jij gebruikt dan de voordelen van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alle boodschappen, van Winegums tot Kerriesoep en goederen van vertrouwde merken als Ses en Lucky Label, haal je moeiteloos op bij een supermarkt ophaalpunt. Hint: chronisch tijdgebrek? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Waterkers-komkommersalade met pittige cocktailgarnalen, Groentesoep met balletjes of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Een paar minuten opwarmen, en een heerlijke maaltijd staat klaar.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sint-Martens-Voeren

Leave a Comment