boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Laureins

Een supermarkt bezoeken in Sint-Laureins? Wil je weten welkesuper vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Hieronder vind je alle belangrijke details betreffende supermarkten in Sint-Laureins. Wil jij boodschappen zoals bijv. Auto, Natuurazijn en Haargel of boodschappen van welbekende merken als Cavelli en Lindt op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je leest hier ook up-to date nieuwsberichten over online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 12 bezoekjes per maand. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per winkelbezoek. Een interessante trend is boodschappen kopen bij de online super. Al honderden mensen bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik op een feestdag boodschappen doen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Hieronder check je de beste supers uit de buurt. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar meer details. [jobs location=Sint-Laureins-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Laureins

Welke supermarkt is nu geopend in Sint-Laureins?

Op dit moment de supermarkt bezoeken? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Goed nieuws: de meeste winkels hier beschikken over ruime openingstijden. Bij filialen van Coop, Spar, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Meestal kan je hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en lees meer over of de winkel nu geopend is. Dicht? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Hoe dat werkt? Check het blok hiernaast voor meer info. Ook interessant: Supermarkt sint-kornelis-horebeke

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Laureins?

Is de supermarkt gesloten? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Via internet kan je de hele dag boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen merken we een groeiend aantal supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Luxe toetjes of Cola van welbekende merken als Betavivo en Wapiti lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd. Dat is toch geweldig? Maak een keuze voor de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

De pluspunten van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Check de beste aanbiedingen

* Tip: → Kijk naar online supermarkten in de buurt van Oost-Vlaanderen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sint-joris-winge.

Pick Up Point Sint-Laureins

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op de bezorger? In dat geval is een pick-up point in Sint-Laureins ideaal voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een door jou gekozen moment. Alles van Jus uitjes t/m Varkensfilet en artikelen van betrouwbare merken als Vedett of HDH, kun je zonder kosten ophalen bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Scoor dan een warme maaltijd als Forel boterham, Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Sint-Laureins

Leave a Comment