boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Kwintens-Lennik

Op zoek naar een supermarkt in Sint-Kwintens-Lennik? Nieuwsgierig welke supermarkt nu open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Onderaan de pagina vind je alle relevante informatie rondom supermarkten in Sint-Kwintens-Lennik. Meteen boodschappen als bijvoorbeeld Groentepakket, Vleeswaren speciaal en Sigaren of producten van betrouwbare merken als Fruit of the Earth en San Pellegrino online inkopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je vindt hier ook praktische gegevens over online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we komen er allemaal. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Een trend van de laatste maanden is de internet-supermarkt. Meer en meer huishoudens gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Meer weten over welke super vandaag open is? Bij welke winkels kan ik met kerst of pasen de boodschappen bestellen? Ook belangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina ontdek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek meer details. [jobs location=Sint-Kwintens-Lennik-Vlaams Brabant]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Kwintens-Lennik

Welke supermarkt is nu open in Sint-Kwintens-Lennik?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Vergeet dan niet dit te checken: welke supermarkt is op dit moment open? Handig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij shops van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Spar en ook Lidl en/of Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor onder andere Ekoplaza. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Standaard kan jij hier tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten in de regio. Kies een winkel en lees meer over of de winkel nu geopend is. Ben je al te laat? Geen nood. Je kan nu 24/7 gewoon online boodschappen doen. Kan ik dat ook? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt sint-joris-winge

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Kwintens-Lennik?

Is het buiten openingstijden? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. In de buurt van Vlaams Brabant kun je kiezen uit meerdere supers die bij je thuiskomen. Alle producten als Koffiebonen of Afwasmiddel van welbekende merken als De Boed en Daily Organic supersnel laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgservice of het pick-up point. Niet zelden heb jij alle boodschappen verrassend snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Let op: → Zoek online supermarkten in de streek Vlaams Brabant. Of lees meer over Online supermarkt sint-joris.

Pick Up Point Sint-Kwintens-Lennik

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Sint-Kwintens-Lennik erg relevant voor jou. Je geniet dan van het grote gemak van online boodschappen doen, maar je bezoekt het pick-up point op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Flessen en spenen tot Kokoswater en alles van betrouwbare merken als Montenay of Lubeck, pik jij vaak gratis op bij het supermarkt afhaalpunt. Tip: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Mezze met haring, Witte rijst of Broodje Rauwe Ham. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Sint-Kwintens-Lennik

Leave a Comment