boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Kruis-Winkel

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Sint-Kruis-Winkel? Erachter komen welke supermarkt op dit moment open is, of waar een koopzondag is? Hieronder lees jij alle handige gegevens over de supermarkten in Sint-Kruis-Winkel. Vandaag nog boodschappen zoals Vis, Knopen en Tosti of items van erkende merken als Tempelier en Two cows via internet bestellen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je treft hier ook handige informatie over mogelijkheden met betrekking tot boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Een trend van de laatste maanden is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen thuis afleveren. Weten welke super momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen shoppen? Ook belangrijk: welke super komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Zometeen ontdek je supermarkten in jouw eigen regio. Maak een keuzen uit de shops en vind bruikbare informatie. [jobs location=Sint-Kruis-Winkel-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Kruis-Winkel

Welke supermarkt is nu open in Sint-Kruis-Winkel?

Meteen de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de lokale supermarkten hanteren prettige openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Plus, Coop, Albert Heijn en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Jan linders. Met name bij de grote filialen. Handig: je kunt daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten die zich vlakbij bevinden.Maak een keuze en lees meer over of de winkel nu geopend is. Al gesloten? Maak je niet druk. Je kunt op jouw tijd de internet-supermarkt bezoeken. Kan ik dat ook? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt sint-joris-weert

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Helaas zijn de Lidl en Aldi minder toegankelijk op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sint-Kruis-Winkel?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. Om en nabij Oost-Vlaanderen constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Pilsener bier en Oosters van geliefde merken als Ben & Jerry’s of James Bond binnen 24 uur aan huis bezorgd. Hoe handig is dat? Het is jouw feestje: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Dikwijls heb je de boodschappen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Niet vergeten: → Bezoek direct online supermarkten in de streek Oost-Vlaanderen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt sint-joost-ten-node.

Pick Up Point Sint-Kruis-Winkel

Wil jij online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op de bezorgdienst? In dat geval is een pick-up point in Sint-Kruis-Winkel een prima methode. Je maakt dan gebruik van de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een door jou gekozen moment. Alles van Taart tot Vis en producten van betrouwbare merken als OB en Faber, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Gegratineerde penne met zalm, Babi pangang of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Een paar minuten opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De pluspunten van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Sint-Kruis-Winkel

Leave a Comment