boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sint-Jan

Op zoek naar een supermarkt in Sint-Jan? Uitzoeken welke supermarkt nu open is, of waar een koopzondag is? Hier tref jij alle bruikbare informatie m.b.t. supermarkten in Sint-Jan. Zonder problemen boodschappen zoals bijv. Runderrollade, Producten voor het huishouden en Crackers of supermarkt-producten van geliefde merken als Men Expert en Smint op internet kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Jij checkt hier ook alle data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €30 tot €35 per winkelbezoek. Wat jij eens moet proberen is zeker ook de online supermarkt. Meer en meer Nederlanders bezoeken de internet-supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Wil jij weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En welke supermarkt bezorgt bij mij thuis?Zometeen doorzoek je de regionale supermarkten. Klik op een shop en bekijk belangrijke gegevens. [jobs location=Sint-Jan-West-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sint-Jan

Welke supermarkt is nu open in Sint-Jan?

Op dit moment boodschappen doen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is op dit moment geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over vrij lange openingstijden. Bij locaties van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar of bijv. Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Dit geldt ook voor onder andere Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina zoek je de supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en bekijk of de winkel nu geopend is. Is de super al dicht? Maak je niet druk. Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. De voordelen? Hiernaast vind je wat meer praktische info. Bekijk ook alle info over Supermarkt sint-gillis-waas

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sint-Jan?

De deuren van de supermarkt al gesloten? Dan wordt het tijd voor online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom West-Vlaanderen zijn er steeds meer supermarkt bezorgdiensten. Alle producten als Snijworst en/of Fruitsalade van bijvoorbeeld Harmisol of Lancôme vlug en voordelig bij jou afgeleverd aan huis. Een uitkomst voor velen! Maak zelf een keuze tussen bezorgen of afhalen. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Handig: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek West-Vlaanderen. Of bekijk handige info over Online supermarkt sint-genesius-rode.

Pick Up Point Sint-Jan

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Sint-Jan een bruikbaar alternatief. Je geniet dan van de handigheid van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Alles wat je nodig hebt, van Meergranen vlees tot Vruchten en artikelen van geliefde merken als DubbelFrisss en Amelia, pik jij vaak gratis op bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Handig: chronisch tijdgebrek? Koop dan zo’n heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Haringspiesje met gember-sojadip, Lamsvlees in saus of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Een paar minuten opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Goedkoper (soms gratis) dan de supermarkt bezorgservice in Sint-Jan

Leave a Comment