boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Silenrieux

Boodschappen doen bij een supermarkt in Silenrieux? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com tref jij de meeste details m.b.t. supermarkten in Silenrieux. Direct boodschappen als bijv. Tomaten ketjup, Toffees en eclairs en Nasiblok/ bamischijf of items van onder andere Saveurs de Terroirs en Discover Fresh online inkopen en bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. En vaak ook: gemiddeld zo’n 10 – 12 keer per maand We spenderen gemiddeld €25 per bezoekje. Een hype is momenteel de supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden boodschappers maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik met kerst of pasen shoppen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgservice? Onderaan check je de beste supers uit de buurt. Tik op een zaak naar keuzen en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Silenrieux-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Silenrieux

Welke supermarkt is nu open in Silenrieux?

Op dit moment een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is op dit moment open? Gelukkig: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Coop, Spar, Plus maar ook Aldi en/of Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Handig: je kunt daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze zoekfunctie kan jij supermarkten spotten die vlakbij zijn. Kies een winkel en raadpleeg of de winkel nu geopend is. Gesloten? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt waar en wanneer je maar wil online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt serskamp

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Silenrieux?

Is de winkel niet geopend? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Namen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Koek en Maandverband van erkende merken als Ame of Silver Strike probleemloos bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij alle (verse) boodschappen binnen 24 uur in huis.

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgservice

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar op de kassabon

* Tip: → Vind online supermarkten in de buurt van Namen. Of lees meer over Online supermarkt seraing.

Pick Up Point Silenrieux

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Silenrieux wat voor jou. Je hebt dan de voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt als jou het uitkomt. De meeste boodschappen zoals Variatiesauzen t/m Bezems en goederen van onder andere Saveurs de Terroirs en Galliano, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Advies: schiet koken er bij jou vaak in? Ga in dat geval voor een magnetronmaaltijd als Mediterrane meerval met spek, Snijbonen met een kipfilet of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen. 10 minuutjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Silenrieux

Leave a Comment