boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Serville

Op zoek naar een supermarkt in Serville? Direct achterhalen super momenteel geopend is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op deze website lees je alle handige info m.b.t. supermarkten in Serville. Eenvoudig boodschappen zoals Oven friet, Schrijfartikelen en Oosterse maaltijdsauzen of boodschappen van betrouwbare merken als Bob Martin en Oxo op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook bruikbare gegevens over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie komt er nu niet? En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €27,50 per boodschappenlijstje. Een interessante trend is zeker ook de online supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens maken er gebruik van, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik op zondag terecht?En welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Zometeen doorzoek je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek alle informatie. [jobs location=Serville-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Serville

Welke supermarkt is nu open in Serville?

Vandaag nog een bezoekje aan de super brengen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer vrij lange openingstijden. Bij filialen van Plus, Albert Heijn, Coop, Spar maar ook Lidl en Aldi kun je de hele dag door binnenlopen. Dit is niet anders voor supers als Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Scroll naar boven, daar kan jij supermarkten spotten dicht bij jou in de buurt. Klik op een van de supers en lees meer over of de winkel open is of niet. Dicht? Dat is niet onoverkomelijk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Nu ook online: alles over Supermarkt septon

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Serville?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Namen zijn er steeds meer supermarkt bezorgservices. Alles wat je nodig hebt; Chocolademelk of Peper van bijvoorbeeld Dylon en Philips binnen 24 uur bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Meesetal heb jij alle (verse) boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Vergeet die zware kratten en overvolle tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

Alle openingstijden op 1 plek

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Namen. Of bekijk handige info over Online supermarkt sensenruth.

Pick Up Point Serville

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen zin om te wachten op de bezorgdienst? In dat geval zijn de pick-up points in Serville een prima methode. Jij profiteert dan van de handigheid van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles van Chips met een vormpje t/m Volle witte wijn en spullen van A-merken als Verano en Look o Look, haal je zelf af bij een supermarkt ophaalpunt. Goed om te weten: schiet koken er bij jou vaak in? Kies dan ook voor een magnetronmaaltijd als Gegratineerde oesters (2), Klapstuk met hutspot of Broodje Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Serville

Leave a Comment