boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Senzeille

Op zoek naar een supermarkt in Senzeille? Erachter komen welke super nu open is, of welke op zondag open zijn? Hieronder vind je alle relevante gegevens met betrekking tot supermarkten in Senzeille. Zonder problemen boodschappen zoals Honing, Poetsmiddel en Shoarma en Gyros of boodschappen van erkende merken als Audidrops en Monin via internet bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook praktische gegevens over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 2 a 3 keer per week De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €35 tot €40 per boodschappenlijstje. Een trend van de laatste maanden is de supermarkt waar je online kan bestellen. Meer en meer huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Meer weten over welke super op dit moment geopend is? Waar kan ik met kerst of pasen terecht?En niet te vergeten: welke supermarkt biedt een boodschappenbezorgdienst? Beneden tref je de lokale supers. Kies een winkel en check alle informatie. [jobs location=Senzeille-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Senzeille

Welke supermarkt is nu open in Senzeille?

Meteen de supermarkt bezoeken? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag open? Gelukkig: de supers in deze regio werken met ruime openingstijden. Bij bedrijven als Jumbo, Albert Heijn, Plus, Coop maar ook Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde geldt voor winkels als Ekoplaza. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot zo’n half 9 / half 10 inkopen doen. Met behulp van de winkelzoeker kan jij supermarkten spotten die vlakbij gevestigd zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de super momenteel open is. Al gesloten? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Hoe dat werkt? Rechts tref je aanvullende details. Lees ook meer over Supermarkt seloignes

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Jumbo is in de grotere steden de hele zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Senzeille?

Is de supermarkt gesloten? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via internet kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de omgeving van Namen zijn er steeds meer supers die bij je thuiskomen. Alle benodigde boodschappen als Katenspek of Kaarsen van merken als Tiger Balm en Mycosan handig bij jou afgeleverd aan huis. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel supers heb je de aankopen de volgende dag in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Het scheelt erg veel tijd en energie
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Achterhaal openingstijden

Ook de online supers

Online aanbiedingen bekijken

* Hint: → Kijk naar online supermarkten in de streek Namen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt scy.

Pick Up Point Senzeille

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar geen zin om te wachten op de bezorger? In dat geval zijn de pick-up points in Senzeille een prima methode. Je geniet dan van de vele voordelen van online boodschappen doen, maar je haalt de boodschappen op als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Zoetje t/m Likeuren en artikelen van welbekende merken als The Singleton en Bio Today, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Goed om te weten: ontbreekt het je aan tijd? Ga in dat geval voor een ambachtelijke maaltijd als Garnalenroerei met truffel geserveerd in brood, Rode kool met appel of Champignonsoep met rundvlees. Koken is niet nodig, even opwarmen en dan alleen nog even de tafel dekken.

De voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Senzeille

Leave a Comment