boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Seneffe

Boodschappen doen bij een supermarkt in Seneffe? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina tref je alle belangrijke informatie rondom supermarkten in Seneffe. Snel en eenvoudig boodschappen als bijvoorbeeld Uitdeelzakjes chips, Lichtzoete rosé en Yoghurtdranken of artikelen van A-merken als Vacu Vin en Broker’s online inkopen en laten thuisbezorgen? Jij checkt hier ook meer data over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we komen er al jarenlang. En vaak ook: gemiddeld zo’n 2 tot 3 maal per week We spenderen gemiddeld €30 per bestelling. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en kiezen voor thuisbezorging. Weten welke super nu open is? Bij welke winkels kan ik met de feestdagen de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden doorzoek de verschillende aanbieders. Selecteer een winkel en vind bruikbare informatie. [jobs location=Seneffe-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Seneffe

Welke supermarkt is nu open in Seneffe?

Meteen boodschappen doen? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is nu geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben flexibele openingstijden. Bij filialen van Albert Heijn, Spar, Jumbo, Coop maar ook Lidl en/of Aldi ben je welkom tot laat op de avond. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot laat in de avond nog shoppen. Via onze supermarkt-zoeker vind je supermarkten dicht bij jou in de buurt. Tik op een super en ontdek of de winkel open is of niet. Dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Check het blok hiernaast voor meer info. Lees ook meer over Supermarkt scy

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Seneffe?

Een gesloten supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de buurt van Henegouwen kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alle benodigde boodschappen als Chocola en/of Biscuit van bijvoorbeeld Patak’s of Dow’s simpelweg laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij de boodschappen snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt bezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Vind alle belangrijke supers

Check de openingstijden

Boodschappen webshops

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Henegouwen. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt schuiferskapelle.

Pick Up Point Seneffe

Wil jij online boodschappen doen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorgdienst? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Seneffe een bruikbaar alternatief. Jij benut dan het grote gemak van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen op een tijdstip dat het jou schikt. Alle boodschappen, van Basis thee tot Volle witte wijn en producten van geliefde merken als Duryea of Van Melle, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n ambachtelijke maaltijd als (Rode) Mul in een pakketje, Macaronischotel bolognese of Broodje Javaanse Kip Salade. Koken is niet nodig, even opwarmen en een gezonde maaltijd staat klaar.

Waarom mensen kiezen voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Seneffe

Leave a Comment