boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sclayn

Meteen shoppen bij een supermarkt in Sclayn? Uitzoeken welke supermarkt nu geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op deze website lees je alle bruikbare details over de supermarkten in Sclayn. Probleemloos boodschappen zoals bijv. Ansichtkaarten, Cacaopoeder en Natriumarm of boodschappen van onder andere Christina Aguilera en Jeeny’s online bestellen en laten thuisbezorgen? Je vindt daar ook up-to date data over de trends rondom online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €30 per aankoop. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Opvallend veel consumenten kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Nieuwsgierig welke super vanavond nog open is? Bij welke supers kan ik op zondag mijn inkopen doen? En ook handig: welke super biedt een boodschappenbezorgdienst? Onder deze pagina tref je supers bij jou in de buurt. Maak een keuzen uit de shops en bekijk bruikbare informatie. [jobs location=Sclayn-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sclayn

Welke supermarkt is nu geopend in Sclayn?

Direct een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is nu geopend? Goed nieuws: de supers hier hebben prettige openingstijden. Bij shops van Albert Heijn, Plus, Coop, Jumbo en natuurlijk Aldi en Lidl loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Regelmatig geldt dat ook voor onder andere Jan linders. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Handig: je kunt daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Via onze supermarkt-zoeker tref je alle supermarkten die vlakbij zijn. Klik op een van de supers en achterhaal of de super momenteel open is. Ben je al te laat? Maak je niet druk. Je kunt op elke minuut van de dag online boodschappen doen.Werkt dat ook voor mij? Zie het blok hiernaast. Lees ook meer over Supermarkt schorisse

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Welke super bezorgt boodschappen in Sclayn?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Via internet kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. Rondom Namen kun je kiezen uit meerdere supermarkt bezorgdiensten. De meeste artikelen als Maaltijdsalade en Toffees en eclairs van betrouwbare merken als Els en Life wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! De keuze is aan jou: bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Elke moment van de dag kun je bestellen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Advies: → Bezoek direct online supermarkten in de provincie Namen. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt schilde.

Pick Up Point Sclayn

Direct online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op de service aan huis? Dan is de optie voor een pick-up point in Sclayn een prima methode. Je hebt dan het grote gemak van online bestellen, en je haalt de boodschappen af als jou het uitkomt. Alle boodschappen, van Wokgroenten t/m Vloeibaar wasmiddel en alles van topmerken als Antikal en Slurp!, kun je zonder kosten ophalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Bestel dan een kant-en-klaar maaltijd als Zalm met prei en rodewijnsaus, Lamsvlees in saus of Broodje Achterham. Je warmt het op (in magnetron, oven of pan), en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Je hebt niets te maken met de supermarkt bezorgplanning
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Pick-up points liggen op strategische locaties
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sclayn

Leave a Comment