boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Schilde

Boodschappen doen bij een supermarkt in Schilde? Wil je weten welkesuper vandaag open is, of wanneer er koopzondagen zijn? Hieronder vind jij vergelijkingen en details betreffende supermarkten in Schilde. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Runderlappen, Mediterrane rijst en Tandenstokers of artikelen van geliefde merken als Pietro Coricelli en Cafe Intención op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Jij checkt hier ook actuele tips over opties m.b.t. online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €20 tot €25 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is boodschappen kopen bij de online super. Opvallend veel boodschappers bestellen online, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt vanavond nog open is? Waar kan ik op een feestdag de boodschappen bestellen? En ook handig: welke super heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden bekijk je alle supermarkten in jouw omgeving. Klik op een shop en zoek naar praktische details. [jobs location=Schilde-Antwerpen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Schilde

Welke supermarkt is nu geopend in Schilde?

Snel boodschappen doen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is op dit moment open? Goed nieuws: bedrijven in deze regio hebben doorgaans aangename openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Spar en natuurlijk Aldi en de Lidl ben je welkom vanaf vroeg in de morgen. Hetzelfde geldt voor winkels als Hoogvliet. En dan vooral de winkels op A-locaties. Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker zoek je de supermarkten die vlakbij zijn. Klik op jouw voorkeur en lees meer over of de winkel nu geopend is. Gesloten? Geen paniek! Jij kan de hele dag door bestellen bij een van de online supers. Werkt dat ook voor mij? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt schellebelle

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Schilde?

Sta je voor een dichte supermarkt? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je 24/7 boodschappen bestellen. Rondom Antwerpen vind je steeds meer opties voor supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Vis en/of Salami van top-merken als Brabantia en/of Wolf Blass simpelweg aan huis bezorgd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel internet-supers heb je je bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

De voordelen van desupermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je zit niet vast aan de openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Via internet vind je altijd de laagste prijzen

Alle supers bij jou in de buurt

Vind openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar geld op je boodschappen

* Let op: → Bezoek direct online supermarkten in de regio Antwerpen. Lees nu ook alles over Online supermarkt schelderode.

Pick Up Point Schilde

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Kies dan voor een pick-up point in Schilde wat voor jou. Je maakt dan gebruik van de handigheid van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op een moment dat jou uitkomt. Alles van Havermout tot Wc-papier en spullen van welbekende merken als Almhof of Echte Limburger, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: schiet koken er bij jou vaak in? Bestel dan een ambachtelijke maaltijd als Mossel-plaatpizza, Hachee met rode kool en gekookte aardappelen of Stamppot spitskool met kaas. Even de magnetron in, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Binnen een paar minuten weer op de weg
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Schilde

Leave a Comment