boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Schelderode

Zoek je de beste supermarkt in Schelderode? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder tref je alle belangrijke details wat betreft supermarkten in Schelderode. Nu boodschappen zoals bijv. Lasagne maaltijden, Uitdeelsnoep en Tussendoortje of producten van geliefde merken als Dewar’s en Ohropax via internet bestellen en gemakkelijk laten bezorgen? Je vindt hier ook bruikbare details over de nieuwe hype: online boodschappen doen en boodschappen bezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 2 a 3 bezoeken in de week. De supermarktbon ligt al gauw op €22,50 per bezoek. Wat jij eens moet proberen is de internet-supermarkt. Een groeiend aantal huishoudens bezoeken de internet-supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Weten welke supermarkt de komende uren geopend is? Bij wie kan ik op zondag terecht?En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onder deze pagina doorzoek je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar meer details. [jobs location=Schelderode-Oost-Vlaanderen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Schelderode

Welke supermarkt is nu geopend in Schelderode?

Vanmiddag of vanavond nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is op dit moment geopend? Goed nieuws: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij shops van Jumbo, Albert Heijn, Spar, Coop maar ook Lidl en de Aldi kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor filialen van Hoogvliet. Dan wel de A winkels op populaire locaties natuurlijk. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Met behulp van de winkelzoeker ontdek jij supermarkten die vlakbij gevestigd zijn. Selecteer een supermarkt en raadpleeg de actuele openingstijden.Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Meer weten? Check het blok hiernaast voor meer info. Zie ook onze blog over Supermarkt sauveniere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Veel AH winkels hebben een koopzondag
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • De Aldi en Lidl zijn beperkter open op deze dagen

Wie bezorgt boodschappen in Schelderode?

Is het buiten openingstijden? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Met je telefoon of laptop kan je de hele dag boodschappen bestellen. Rondom Oost-Vlaanderen zijn er steeds meer bezorgdiensten. Alle benodigde boodschappen als Knoflooksaus en Filterzakjes van onder andere Guigal en/of Little Becky binnen 24 uur laten bezorgen wanneer jij wil. Wat kan er prettiger zijn? De keuze is aan jou: de bezorgservice of het pick-up point. Meesetal heb jij alle artikelen de volgende dag in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgdienst

 • Niet meer sjouwen met zware tassen
 • Buiten openingstijden boodschappen doen
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Alle supermarkten

Vind openingstijden

Boodschappen webshops

Online aanbiedingen bekijken

* Advies: → Kijk naar online supermarkten in de provincie Oost-Vlaanderen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sart-saint-laurent.

Pick Up Point Schelderode

Wil jij ook online boodschappen doen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgdienst? Dan is de optie voor een pick-up point in Schelderode een bruikbaar alternatief. Je maakt dan gebruik van de vele voordelen van online bestellen, maar je bezoekt het pick-up point op een tijdstip dat het jou schikt. Alles van Toiletblokken t/m Keukenpapier en alles van topmerken als Leev of Churros, haal jij gewoon af bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Misschien relevant voor jou: ontbreekt het je aan tijd? Probeer daarvoor zo’n koelverse maaltijd als Gegrilde forel met kerrie-sinaasappelboter, Zomerzuurkool met casselerrib of Stamppot prei met roomkaas. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en smullen maar.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Schelderode

Leave a Comment