boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Schalkhoven

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Schalkhoven? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind je alle handige gegevens rondom supermarkten in Schalkhoven. Vandaag nog boodschappen als bijvoorbeeld Smeltkaas, Variatiesauzen en Ontbijtkoek of producten van welbekende merken als Dagravit en Mayor online bestellen en bezorgen? Je leest hier ook handige details over mogelijkheden met betrekking tot online boodschappen doen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: wie is er niet groot mee geworden? De gemiddelde Nederlander komt er zo’n 2 a 3 bezoeken in de week. De orderwaarde bedraagt gemiddeld €25 per aankoop. Populair is op dit momentboodschappen kopen bij de online super. Een groeiend aantal Nederlanders gebruiken de online supermarkt, en laten de boodschappen bezorgen. Nieuwsgierig welke supermarkt(en) op dit moment geopend is? Waar kan ik op zondag boodschappen doen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Beneden doorzoek je de supers. Tik op een zaak naar keuzen en check praktische details. [jobs location=Schalkhoven-Limburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Schalkhoven

Welke supermarkt is nu open in Schalkhoven?

Snel de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Gelukkig: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij winkels van Albert Heijn, Plus, Coop, Spar en bijvoorbeeld Aldi en/of Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Hetzelfde verhaal voor supers als Deen. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Scroll naar boven, daar kun je supermarkten bekijken die vlakbij gevestigd zijn. Klik op een van de supers en lees meer over of jouw supermarkt nu gesloten of open is. Niet meer open? Schrik niet. Je kunt op elke minuut van de dag de internet-supermarkt bezoeken. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt sautin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • De grotere Albert Heijn shops zijn regelmatig geopend
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Schalkhoven?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Limburg kun je kiezen uit meerdere supers die thuisbezorging bieden. Alles wat je nodig hebt; Folie en/of Toiletpapier van bijvoorbeeld Casillero del Diablo en Echte Limburger simpel en snel bij jou thuisbezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Het is jouw feestje: de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij alle artikelen binnen 24 uur in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt thuisbezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind en vergelijk alle supers

Alle openingstijden op 1 plek

Boodschappen winkels online

Bekijk alle acties

* Let op: → Vergelijk alle online supermarkten in de streek Limburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt sart-eustache.

Pick Up Point Schalkhoven

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Alleen geen tijd verliezen aan wachten op de bezorger? Dan is een supermarkt pick-up point in Schalkhoven een prima methode. Je geniet dan van de meerwaarde van online boodschappen doen, en kan de aankomen dan ophalen wanneer jij wilt. Alles van Stompkaarsen t/m Natriumarm en artikelen van vertrouwde merken als Chateau de Monturon of Lucky Strike, haal je moeiteloos op bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Tip van onze kant: houd je niet van koken? Ga in dat geval voor een kant-en-klaar maaltijd als Rolmops op knolselderijsalade, Stukjes rundvlees in jus of Chili con carne, gehakt, rijst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en je kan al aan tafel gaan.

De belangrijkste voordelen van het supermarkt afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Je hebt nog de mogelijkheid iets extra’s te kopen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Schalkhoven

Leave a Comment