boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sart-Saint-Laurent

Meteen shoppen bij een supermarkt in Sart-Saint-Laurent? Uitzoeken welke supermarkt vandaag open is, of waar een koopzondag is? Op deze website vind je alle relevante details rondom supermarkten in Sart-Saint-Laurent. Lekker lui vanuit je stoel boodschappen als bijvoorbeeld Jenever, Poeders en Cocktailsaus of producten van erkende merken als Escal en Bison online kopen en laten thuisbezorgen waar en wanneer je wil? Je treft hier ook bruikbare gegevens over de nieuwste trend: online je boodschappen doen en hoe je de boodschappen kan laten thuisbezorgen.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De bezoekfrequentie ligt op ongeveer 10 – 12 keer per maand De gemiddelde kassabon bedraagt zo’n €20 tot €25 per bezoekje. Populair is op dit momentdaarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer huishoudens maken er gebruik van, en kiezen voor thuisbezorging. Uitzoeken welke supermarkt(en) vandaag open is? Bij welke supermarkt kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Beneden check je supermarkten in jouw eigen regio. Klik op een shop en check meer details. [jobs location=Sart-Saint-Laurent-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sart-Saint-Laurent

Welke supermarkt is nu open in Sart-Saint-Laurent?

Vanmiddag of vanavond nog boodschappen doen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu geopend? Pluspunt: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij filialen van Coop, Albert Heijn, Plus, Jumbo of bijv. Aldi en de Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor supermarkten als Dirk. En dan vooral de winkels op A-locaties. Op reguliere dagen kan jij daar tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze zoekfunctie vind je supermarkten in jouw directe omgeving. Tik op een super en bekijk op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Je kunt op elke minuut van de dag boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Zie ook onze blog over Supermarkt sart-custinne

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De zondag gebruiken voor shoppen is populair
 • Op zondag boodschappen doen werkt vaak ontspannend
 • Albert Heijn heeft speciale koopzondagen
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sart-Saint-Laurent?

Is de winkel niet geopend? Probeer dan eens online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan jij in de webshop direct boodschappen bestellen. In en rondom Namen constateren we opvallend veel supermarkt bezorgservices. Alle producten als Sausje of Vegetarische maaltijden van erkende merken als Old Amsterdam en Sancti Adalberti wanneer jij wil aan huis bezorgd. Een uitkomst voor velen! Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Niet zelden heb jij alle artikelen razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgers

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Bespaar tijd en ergernis, alles op voorraad
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Vind alle belangrijke supers

Alle openingstijden op 1 plek

Webshops van supers

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Check alle online supermarkten in de buurt van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sars-la-bruyere.

Pick Up Point Sart-Saint-Laurent

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een bezorgservice? Dan is de optie voor een pick-up point in Sart-Saint-Laurent wat voor jou. Jij profiteert dan van de voordelen van online boodschappen doen, en kunt deze bestelling vanaf halen wanneer jij wilt. Eigenlijk alle producten als Smaakmakers tot Afslankdranken en alles van merken als Tesi Bon en Ravelli Chocolatier, haal je zelf af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Advies: chronisch tijdgebrek? Kies dan ook voor een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Palingsalade met citroendressing, Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree of Nasi goreng, quorn, satésaus. Je hoeft het alleen maar op te warmen, en geniet van een heerlijk diner.

Reden om te gaan voor het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Geen bezorger waar je op moet wachten
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Alles wordt uit handen genomen
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Sart-Saint-Laurent

Leave a Comment