boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sart-lez-Spa

Een supermarkt bezoeken in Sart-lez-Spa? Wil je weten welkesupermarkt op dit moment open is, of waar jij zondags inkopen kunt doen? Op Supermarktvergelijken.com lees je de meeste gegevens met betrekking tot supermarkten in Sart-lez-Spa. Vandaag nog boodschappen zoals bijv. Crèmespoeling, Pedaalemmerzakken en Fond of items van topmerken als Bonvita en Brunswick op internet kopen en laten thuisbezorgen? Je vindt hier ook praktische data over de nieuwste trend: online boodschappen doen en en de boodschappen bezorgservice.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 12 bezoekjes per maand. De uitgaven bedragen al gauw €20 tot €25 per aankoop. Wat sterk in opkomst is, is de internet-supermarkt. Al honderden supermarkt-bezoekers maken er gebruik van, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik met de feestdagen mijn boodschappen inslaan? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? Onderaan tref je de lokale supers. Maak een keuzen uit de shops en zoek naar bruikbare informatie. [jobs location=Sart-lez-Spa-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sart-lez-Spa

Welke supermarkt is nu open in Sart-lez-Spa?

Vanmiddag of vanavond nog een bezoekje aan de super brengen? Dan is een relevante vraag: welke supermarkt is nu open? Gelukkig: bedrijven in deze regio hebben doorgaans prettige openingstijden. Bij afdelingen van Albert Heijn, Coop, Jumbo, Plus en bijvoorbeeld Aldi en Lidl kun je de hele dag door binnenlopen. Dit geldt ook voor supers als Deen. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Vaak kan je daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina tref je alle supermarkten in jouw directe omgeving. Klik op een van de supers en raadpleeg of de super de deuren geopend heeft. Ben je al te laat? Geen nood. Jij kan de hele dag door gewoon online boodschappen doen. Hoe dat werkt? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt sart-bernard

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondag boodschappen doen? Het is erg populair
 • Veel mensen vinden het op zondag ontspannend
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Let op: Lidl en Aldi zijn vaak gesloten op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Sart-lez-Spa?

Is de supermarkt gesloten? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Via je telefoon of laptop bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de regio Luik vind je steeds meer opties voor bezorgservices. Alle boodschappen als Patatkruiden en Cannelloni van bijvoorbeeld Il Frantoio en Clearwater Cove probleemloos thuis afgeleverd. Wie wil dat nu niet? De keuze is aan jou: de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij de meeste supers heb jij jouw order voordelig en snel in huis.

Redenen voor het gebruik van de supermarkt bezorgservice

 • Geen gesjouw met zware boodschappentassen
 • Boodschappen doen waar en wanneer jij wil
 • Het bespaart je al gauw 30 minuten per week
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Vind gemakkelijk uit bij welke super je ’t goedkoopst bent

Check alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Ook de online supers

Bekijk alle acties

* Goed om te weten: → Bezoek direct online supermarkten in de omgeving van Luik. Bekijk ook de pagina over Online supermarkt sankt-vith-saint-vith.

Pick Up Point Sart-lez-Spa

Wil jij online boodschappen doen? Maar niet hoeven wachten op een thuisbezorgservice? Dan is een supermarkt pick-up point in Sart-lez-Spa een prima methode. Je maakt dan gebruik van de meerwaarde van online bestellen, en kan de aankomen dan ophalen als jou het uitkomt. Eigenlijk alle producten als Aardappelen en groente en fruit tot Koreaans en goederen van merken als Andre Stuber en Zuivelhoeve, kun je gemakkelijk afhalen bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Misschien relevant voor jou: geen tijd om te koken? Scoor dan een heerlijke kant-en-klaar maaltijd zoals Haringtaco’s, Rundertartaartje met jus Sperziebonen Gekookte aardappelen of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Een kwestie van eventjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

De pluspunten van het boodschappen afhaalpunt

 • Boodschappen afhalen wanneer jij dat wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • De “vergeten” boodschappen pak je nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is doorgaans een stuk voordeliger dan de bezorgdienst in Sart-lez-Spa

Leave a Comment