boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sart-en-Fagne

Boodschappen doen bij een supermarkt in Sart-en-Fagne? Wil je weten welkesupermarkt momenteel geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze website tref jij vergelijkingen en data met betrekking tot supermarkten in Sart-en-Fagne. Probleemloos boodschappen als bijvoorbeeld Rijstwafels, Veldsla en Smeerkaas of boodschappen van geliefde merken als Winzer Krems en Nederburg op internet kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je leest hier ook alle informatie over de nieuwe hype: online boodschappen doen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 12 bezoekjes per maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €30 tot €35 per bezoek. Wat sterk in opkomst is, is daarnaast online boodschappen bestellen. Meer en meer boodschappers doen hun aankopen online, en laten de boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt(en) momenteel geopend is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen tref je alle supermarkten in jouw omgeving. Maak een keuzen uit de shops en doorzoek bruikbare informatie. [jobs location=Sart-en-Fagne-Namen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sart-en-Fagne

Welke supermarkt is nu geopend in Sart-en-Fagne?

Snel boodschappen doen? Dan moet jij het volgende weten: welke supermarkt is vandaag geopend? Een groot voordeel: de supers hier hebben klantvriendelijke openingstijden. Bij locaties van Jumbo, Coop, Albert Heijn, Plus en bijvoorbeeld Lidl en Aldi loop je van ’s ochtends tot ’s avonds binnen. Hetzelfde verhaal voor supers als Dekamarkt. Het gaat dan vooral om de XL-filialen. Op reguliere dagen kan jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Bovenaan deze pagina kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Klik op jouw voorkeur en raadpleeg of de super momenteel open is. Niet meer open? Niet getreurd. Je kunt op elke minuut van de dag gewoon online boodschappen doen. De voordelen? Lees er hiernaast meer over. Nu ook online: alles over Supermarkt sars-la-bruyere

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Meer en meer supers openen de deuren op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • Jumbo filialen zijn vaak tot zondag 9 uur open
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sart-en-Fagne?

Een gesloten supermarkt? Geef het dan eens een kans: online boodschappen doen. Op je smartphone of computer kan je de hele dag boodschappen bestellen. In de regio Namen vinden we meer en meer supermarkt bezorgservices. Alle denkbare boodschappen zoals Geschenksets en Jus naturel van merken als La Laitiere en/of Sesamstraat op een door jou gekozen moment bij jou afgeleverd aan huis. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Vaak heb je alle (verse) boodschappen de volgende dag in huis.

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je besteld alleen de producten die je echt nodig hebt
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind en vergelijk alle supers

Bekijk openingstijden

Alle internet supermarkten

Bespaar geld op je boodschappen

* Handig: → Bekijk online supermarkten in de buurt van Namen. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt sambreville.

Pick Up Point Sart-en-Fagne

Lijkt het jou wel wat, online boodschappen bestellen? Maar geen tijd kwijt zijn aan wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval is een pick-up point in Sart-en-Fagne erg relevant voor jou. Jij benut dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een door jou gekozen moment. Eigenlijk alle producten als Droge rosé t/m Water en boodschappen van betrouwbare merken als Te Bheag en Gouda, kun je zonder kosten ophalen bij een supermarkt ophaalpunt. Niet vergeten: ontbreekt het je aan tijd? Kies dan ook voor een kant-en-klaar maaltijd als Paprika met zalm-venkelragout, Verse waldorfsalade of Broodje Pain D’Ardenne. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en je kan al aan tafel gaan.

Het gemak van het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Altijd afhalen op een voor jou geschikt moment
 • Overige boodschappen nog meenemen
 • Het kost je amper tijd
 • Het is veel goedkoper dan menig bezorgservice in Sart-en-Fagne

Leave a Comment