boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Sainte-Marie-Chevigny

Vandaag inkopen doen bij de supermarkt in Sainte-Marie-Chevigny? Benieuwd welke supermarkt vandaag geopend is, of waar je op zondag terecht kan? Op deze pagina lees jij alle handige data rondom supermarkten in Sainte-Marie-Chevigny. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals bijv. Tournedos, Kruidenboter en Hagelslag of boodschappen van welbekende merken als Nerf Rebelle en Lief! online bestellen en bezorgen? Jij checkt hier ook actuele data over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en info over boodschappen bezorgdiensten.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. Het aantal keer dat we de super bezoeken ligt op 10 – 12 keer per maand De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €35 tot €40 per winkelbezoek. Populair is op dit momentde internet-supermarkt. Een groeiend aantal mensen kopen de boodschappen online, en laten de boodschappen bezorgen. Wil jij weten welke supermarkt op dit moment geopend is? Bij welke supers kan ik op zondagen mijn inkopen doen? En niet te vergeten: welke supermarkt komt de boodschappen bij mij thuis afleveren? Onderaan check je de regionale supermarkten. Selecteer een winkel en doorzoek praktische details. [jobs location=Sainte-Marie-Chevigny-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Sainte-Marie-Chevigny

Welke supermarkt is nu open in Sainte-Marie-Chevigny?

Snel een bezoekje aan de super brengen? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Pluspunt: veel shops in de omgeving hebben zeer klantvriendelijke openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Spar, Jumbo, Coop en bijvoorbeeld Lidl en de Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Ook het geval voor onder andere Ekoplaza. En dan vooral de winkels op A-locaties. Doorgaans kun jij daar tot ’s avonds laat boodschappen doen. Via onze supermarkt-zoeker ontdek jij supermarkten in de regio. Klik op een van de supers en achterhaal of de winkel open is of niet. Ben je al te laat? Geen nood. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. De voordelen? Lees verderop meer over deze service. Ook interessant: Supermarkt saint-severin

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Steeds meer supers zijn op zondag geopend
 • Je hoeft je niet te haasten uit het werk of voor het sporten
 • Grote AH-winkels zijn vaak van 10-22 uur geopend op zondag
 • De grotere winkels van Jumbo zijn ook op zondag geopend
 • Een klein deel Aldi en Lidl filialen zijn open op zondag

Wie bezorgt boodschappen in Sainte-Marie-Chevigny?

Is de supermarkt gesloten? Maak dan eens kennis met online boodschappen doen. Via internet kan jij overal en altijd boodschappen bestellen. In de buurt van Luxemburg zijn er steeds meer supers die thuisbezorging bieden. Alle boodschappen als Pilsener bier en/of Winegums van top-merken als Faugier en/of Bisolnasal wanneer het jou uitkomt thuis afgeleverd. Ontdek nu zelf het gemak! Vaak kies je zelf tussen de bezorgdienst of het afhaalpunt. Bij veel supers heb je je bestelling verrassend snel in huis.

De eenvoud van een supermarkt bezorgservice

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Je bespaart veel tijd
 • Online wordt je minder verleid tot ongezonde dingen
 • Online kom je altijd bij de goedkoopste super uit

Alle supermarkten

ZIe of jouw supermarkt open is

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Advies: → Vind online supermarkten in en rondom Luxemburg. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt saint-remy-geest.

Pick Up Point Sainte-Marie-Chevigny

Direct online boodschappen bestellen? Maar niet hoeven wachten op een bezorgservice? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Sainte-Marie-Chevigny een uitkomst. Je hebt dan de meerwaarde van online bestellen, en je haalt de boodschappen af op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Wonden zalf t/m Snoeprollen en goederen van erkende merken als Discover Fresh of King, haal jij gewoon af bij een lokaal supermarkt afhaalpunt. Mis dit niet: heb je weinig tijd? Probeer daarvoor zo’n vriesverse maaltijd als Komkommergranita met haring en wodka, Zalmfiletstukjes in bieslooksaus, gesmoorde prei en aardappelpuree of Broodje Jonge Kaas. Een kwestie van eventjes opwarmen, en geniet van een heerlijk diner.

De belangrijkste voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Bij de in-store pick-up points kan je vergeten producten nog inslaan
 • Het kost je amper tijd
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Sainte-Marie-Chevigny

Leave a Comment