boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Sauveur

Een supermarkt bezoeken in Saint-Sauveur? Erachter komen welke super vandaag open is, of waar je zondag boodschappen kan doen? Hieronder lees jij alle relevante data rondom supermarkten in Saint-Sauveur. Moeiteloos boodschappen zoals bijv. Natriumarm, Cremespoeling en Fruitshoot of producten van onder andere Balblair en Linea Fresh online kopen en bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook alle tips over de nieuwste trend: online boodschappen bestellen en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we kunnen niet zonder. De gemiddelde consument bezoekt de super zo’n 2 a 3 keer per week De uitgaven bedragen al gauw €35 tot €40 per bestelling. Wat jij eens moet proberen is boodschappen kopen bij de online super. Meer en meer Nederlanders bestellen online, en laten de boodschappen thuis afleveren. Benieuwd welke supermarkt nu open is? Bij welke supermarkt(en) kan ik tijdens speciale dagen shoppen? En niet onbelangrijk: welke super heeft een boodschappen bezorgservice? In het midden van de pagina tref je de regionale supermarkten. Tik op een zaak naar keuzen en zoek naar meer details. [jobs location=Saint-Sauveur-Henegouwen]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Sauveur

Welke supermarkt is nu open in Saint-Sauveur?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Dan wil je natuurlijk weten: welke supermarkt is op dit moment open? Een groot voordeel: de meeste winkels hier beschikken over aangename openingstijden. Bij afdelingen van Plus, Jumbo, Coop, Spar en Aldi en de Lidl kun je bijna altijd wel terecht. Regelmatig geldt dat ook voor supers als Deen. En dan vooral de winkels op A-locaties. Meestal kan je hier tot ongeveer 21.00 uur boodschappen kopen. Via onze supermarkt-zoeker zoek je de supermarkten dicht bij jou in de buurt. Kies een winkel en bekijk de actuele openingstijden.Al gesloten? Maak je niet druk. Je kan nu 24/7 boodschappen doen via internet. Kan ik dat ook? Lees er hiernaast meer over. Lees ook meer over Supermarkt saint-medard

Welke supermarkt is op zondag open?

 • Op zondagen inkopen doen wordt steeds meer gedaan
 • Je hebt vaak meer mogelijkheden of vrije tijd op deze dagen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Ook Jumbo is op zondag open, vaak tot 21:00
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Sauveur?

Is de winkel niet geopend? Kies dan voor de optie van online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) kan je waar en wanneer je wil boodschappen bestellen. In de regio Henegouwen zijn er steeds meer supers die de boodschappen thuisbezorgen. Alle producten als Snoep of Repen van A-merken als 3Pauly en/of Alianca wanneer jij wil aan huis bezorgd. Wat kan er prettiger zijn? Je kan zelfs kiezen tussen de thuisbezorgservice of een ophaallocatie. Bij de meeste supers heb jij de gehele bestelling razendsnel in huis, of op een andere locatie .

Het gemak van de supermarkt bezorgservice

 • Alle kratten en tassen worden voor je gedragen
 • Je hebt niet te maken met openingstijden
 • Het scheelt je zo een uur in de week
 • Je kiest minder ongezonde boodschappen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Alle supermarkten

Achterhaal openingstijden

Supermarkt webwinkels

Check de beste aanbiedingen

* Hint: → Zoek online supermarkten in en rondom Henegouwen. Of bekijk handige info over Online supermarkt saint-mard.

Pick Up Point Saint-Sauveur

Wil jij ook online boodschappen doen? Echter geen kostbare tijd verdoen met wachten op een thuisbezorgservice? In dat geval zijn de pick-up points in Saint-Sauveur wat voor jou. Jij gebruikt dan de meerwaarde van online bestellen, maar je haalt de boodschappen op op een moment dat jou uitkomt. Eigenlijk alle producten als Maandverband tot Macaroni en artikelen van onder andere Marques de Moja en Adidas, pik jij vaak gratis op bij zo’n supermarkt afhaalpunt. Tip van onze kant: geen tijd om te koken? Koop dan zo’n warme maaltijd als Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad, Penne, champignonragout, broccoli of Spareribs met patat en salade. 10 minuutjes opwarmen, en een gezonde maaltijd staat klaar.

Het gemak van het boodschappen afhaalpunt

 • Je haalt het op wanneer je wil
 • Niet de hele avond thuis blijven voor de bezorger
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • De medewerker zet jouw bestelling in de auto
 • Thuisbezorging is vaak veel duurder dan zelf afhalen (gratis) in Saint-Sauveur

Leave a Comment