boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Nicolas

Op zoek naar een supermarkt in Saint-Nicolas? Uitzoeken welke supermarkt momenteel geopend is, of welke op zondag open zijn? Hieronder lees jij alle belangrijke data met betrekking tot supermarkten in Saint-Nicolas. Lekker makkelijk boodschappen als Dipsauzen, Tonic en Tomaten ketjup of producten van bijvoorbeeld Jonnie & Oos en Polderkaas via internet inkopen en gemakkelijk laten bezorgen? Je leest hier ook meer informatie over de nieuwste trend: boodschappen doen bij de online supermarkt en en de handige supermarkt bezorgservice.

De supermarkt: we komen er allemaal. We komen er gemiddeld best vaak: om en nabij 10 bezoeken in de maand. De uitgaven? Die liggen gemiddeld rond de €20 tot €25 per bestelling. Populair is op dit momentzeker ook de online supermarkt. Opvallend veel supermarkt-bezoekers gebruiken de online supermarkt, en vinden de thuisbezorgservice erg handig. Weten welke supermarkt(en) vanavond nog open is? Waar kan ik op zondagen terecht?Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Beneden check je de regionale supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en check meer details. [jobs location=Saint-Nicolas-Luik]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Nicolas

Welke supermarkt is nu open in Saint-Nicolas?

Vanmiddag of vanavond nog de supermarkt bezoeken? Ga dan niet van huis zonder te vragen: welke supermarkt is vandaag geopend? Goed nieuws: de lokale supermarkten hanteren ruime openingstijden. Bij bedrijven als Spar, Coop, Albert Heijn, Jumbo maar ook Aldi en Lidl kun je de hele dag door inkopen doen. Regelmatig geldt dat ook voor filialen van Dirk. Vaak wel alleen de grote winkels (toplocaties). Doorgaans kun jij daar tot 9 uur ’s avonds terecht. Bovenaan deze pagina kan jij supermarkten spotten in jouw directe omgeving. Klik op jouw voorkeur en check op dit moment open is. Is de super al dicht? Geen nood. Jij kan de hele dag door de internet-supermarkt bezoeken. Werkt dat ook voor mij? Lees verderop meer over deze service. Zie ook onze blog over Supermarkt saint-marc

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op zondag hebben we hier namelijk tijd voor
 • Tip: check de actuele koopzondagen van Albert Hein
 • Ook bij de Jumbo kun je op deze dagen soms terecht
 • Bij Lidl en Aldi zijn de openingstijden beperkt op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Nicolas?

Sta je voor een dichte supermarkt? Probeer dan eens online boodschappen doen. Online (via PC of Mobiel) bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In de omgeving van Luik merken we een groeiend aantal boodschappen bezorgdiensten. Alle boodschappen als Nootmuskaat en Luxe toetjes van merken als Monte Scroppino of Lenor voordelig thuis afgeleverd. Hoe handig is dat? Maak een keuze voor de bezorgdienst of het afhaalpunt. Dikwijls heb je de gehele bestelling snel in huis (of op je werk indien gewenst).

Het gemak van de supermarkt thuisbezorgdienst

 • Geen gedoe meer met tassen of kratten
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je bespaart veel tijd
 • Je koopt vaak veel goedkopere boodschappen
 • Altijd de beste aanbiedingen

Alle supers bij jou in de buurt

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Bespaar op de kassabon

* Niet vergeten: → Bekijk online supermarkten in en rondom Luik. Of navigeer naar de pagina over Online supermarkt saint-hubert.

Pick Up Point Saint-Nicolas

Overtuigd van het gemak van online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorgers? Dan is een supermarkt pick-up point in Saint-Nicolas een uitkomst. Jij benut dan het gemak van online bestellen, en kunt deze bestelling vanaf halen op tijdstippen en dagen van jouw keuze. Alles wat je nodig hebt, van Slasaus t/m Natriumarm en artikelen van geliefde merken als Nijntje of Lovea, haal je zelf af bij een supermarkt afhaalpunt in de buurt. Niet vergeten: heb je weinig tijd? Scoor dan een magnetronmaaltijd als Grietfilet met gebakken appel, Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

De voordelen van het boodschappen afhaalpunt

 • Jij kiest zelf het moment van afhalen
 • Niet thuisblijven voor de bezorgdienst
 • Iets vergeten? Dan neem je dat makkelijk nog even mee
 • Alles wordt uit handen genomen
 • Het is vaak gratis, of goedkoper dan boodschappen bezorgen in Saint-Nicolas

Leave a Comment