boodschappen-reserveren-belgie

Supermarkt Saint-Médard

Zoek je de beste supermarkt in Saint-Médard? Benieuwd welke super momenteel geopend is, of wanneer er koopzondagen zijn? Op Supermarktvergelijken.com vind jij vergelijkingen en gegevens m.b.t. supermarkten in Saint-Médard. Snel en gemakkelijk boodschappen zoals Cranberrysap, Pinda’s en Koffiebroodje of producten van welbekende merken als Africa’s Best en Dr Foots op internet kopen en snel bij je thuis laten bezorgen? Je vindt hier ook up-to date informatie over opties m.b.t. de boodschappen online bestellen en en het laten thuisbezorgen.

De supermarkt: iedereen maakt er gebruik van. De gemiddelde bezoekfrequentie gaat al gauw naar 10 – 12 keer per maand De orderwaarde bedraagt gemiddeld €35 tot €40 per bezoekje. Populair is op dit momentde supermarkt waar je online kan bestellen. Al duizenden mensen bezoeken de internet-supermarkt, en geven de voorkeur aan boodschappen bezorgen. Benieuwd welke supermarkt vandaag open is? Waar kan ik op een feestdag mijn inkopen doen? Ook interessant: welke supermarkt heeft een supermarkt bezorgdienst? Zometeen ontdek je alle supermarkten. Maak een keuzen uit de shops en vind belangrijke gegevens. [jobs location=Saint-Médard-Luxemburg]

Winkel Bezorging Beoordeling Bestellen
Albert Heijn 10.000+ boodschappen
collect en go Ruim assortiment
HelloFresh Maaltijden & boodschappen!

supermarkt Saint-Médard

Welke supermarkt is nu open in Saint-Médard?

Vandaag nog een supermarkt vinden om te shoppen? Dan wil je antwoord op de vraag: welke supermarkt is vandaag geopend? Handig: de supers in deze regio werken met flexibele openingstijden. Bij bedrijven als Plus, Albert Heijn, Jumbo, Spar maar ook Lidl en/of Aldi kun je de hele dag door inkopen doen. Hetzelfde geldt voor onder andere Ekoplaza. In het bijzonder geldt dit voor de Xl-winkels. Op reguliere dagen kan jij daar tot half 10 binnen lopen om te winkelen. Hierboven kun je supermarkten bekijken dicht bij jou in de buurt. Maak een keuze en bekijk of de super momenteel open is. Is de super al dicht? Geen paniek! Jij kan de hele dag door boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt. Meer info? Lees verderop meer over deze service. Check ook alles over Supermarkt saint-leger

Welke supermarkt is op zondag open?

 • De supers openen de deuren steeds vaker op zondag
 • Op de zondag heb je alle tijd om de boodschappen te doen
 • De XL filialen van AH zijn standaard geopend op zondag
 • Veel Jumbo’s zijn zondag tot 21:00 open
 • Aldi en Lidl zijn beperkt geopend op zondag

Welke super bezorgt boodschappen in Saint-Médard?

Is de winkel niet geopend? Tip: ontdek het gemak van online boodschappen doen. Dankzij het internet bezoek je de webwinkel en kunt boodschappen bestellen. In en rondom Luxemburg constateren we opvallend veel supers die thuisbezorging bieden. De meeste artikelen als Lollies en Tuinbonen van welbekende merken als Campisi en Philips eenvoudig laten bezorgen wanneer jij wil. Hoe handig is dat? Kies zelf voor bezorging aan huis of halen bij een pick-up point. Bij veel aanbieders heb jij alle boodschappen voordelig en snel in huis.

Waarom kiezen voor de supermarkt bezorgdienst

 • Je hoeft zelf geen krat of tas meer te tillen
 • Met openingstijden heb je niks van doen
 • Je houdt tijd over voor veel leukere dingen
 • Geen verleiding tot impulsaankopen
 • Eenvoudig supermarkt-prijzen vergelijken via internet

Vind alle belangrijke supers

Achterhaal openingstijden

Boodschappen winkels online

Check de beste aanbiedingen

* Mis dit niet: → Zoek online supermarkten in de omgeving van Luxemburg. Je kunt ook details vinden over Online supermarkt saint-ghislain.

Pick Up Point Saint-Médard

Interesse in online boodschappen bestellen? Maar wil je niet thuis hoeven wachten op de bezorger? Dat maakt de keuze voor pick-up points in Saint-Médard ideaal voor jou. Je geniet dan van het gemak van online boodschappen doen, maar je haalt het af bij een afhaalpunt op een moment dat jou uitkomt. Alle boodschappen, van Koude borrelhapjes tot Dieetmaaltijden en goederen van betrouwbare merken als Gran Feudo of Don Julio, kun je gemakkelijk afhalen bij een van de vele supermarkt afhaalpunten. Let op: houd je niet van koken? Probeer daarvoor zo’n kant-en-klaar maaltijd als Meervalsalade met citroendressing, Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen of Broodje Ham/Kaas. Een paar minuutjes in de magnetron of pan, en geniet van een heerlijk diner.

Waarom mensen kiezen voor het supermarkt afhaalpunt

 • Volledige vrijheid in afhaalmomenten
 • Niet wachten op een bezorger
 • Je kan vergeten boodschappen nog even meepakken
 • De boodschappen worden ingeladen in de koffer
 • In veel gevallen is het veel voordeliger dan thuisbezorgen in Saint-Médard

Leave a Comment